مجله دلتا
گردشگري
رامسر، شهري نزديك جنگل و دريااست. همين يكي از دلايل توجه به آن در دوره‌هاي مختلف بوده. از وقتي رامسر تبديل به يك منطقه گردشگري شد، ساخت فرودگاه هم در آن كليد خورد.
هواپيمايي رامسر

شهرهاي محبوب استان مازندران در شمال ايران همگي چشم‌ اندازهاي طبيعي و مسحوركننده‌اي دارند. با آن ديدني‌ها و طبيعت افسانه‌اي، تلاقي جنگل و دريا، آب و هواي فرح بخش و… كه مقاصد بي‌نظير گردشگري را به وجود آورده‌اند. در اين بين شهر رامسر جايگاه ويژه‌اي دارد و به عروس شهرهاي شمال نيز معروف است. مجله گردشگري‌ مان به شما مي‌گويد كه هرچند اغلب سفرهايي كه به رامسر مي‌رويم با سواري شخصي است اما اين شهر داراي فرودگاهي هم هست كه مي‌توانيد از طريق فرودگاه رامسر خود را به نقطه مورد نظرتان برسانيد.

اين فرودگاه در دوران پهلوي ساخته شده و هنوز هم به فعاليت خود ادامه مي‌دهد. از سويي شايد با خود بگوييد چطور ممكن است سفر با خودرو و آن جاده‌هاي سرسبز را رها كنيم و با هواپيما سفر كنيم؟ اما باورتان نمي شود كه مي‌توانيد در سريع‌ترين زمان ممكن خود را به شمال كشور رسانده و در جاده‌هاي هراز و چالوس و … اصلا در ترافيك نمي‌مانيد. پس با مجله دلتا همراه شويد تا ببينيد فرودگاه رامسر كجاست و چه امكاناتي دارد.

باند فرودگاه سرسبز رامسر

فرودگاه رامسر كجاست؟

براي رسيدن به اين فرودگاه بايد وارد جاده تنكابن – رامسر شويم و تا ميدان شهيد خلعتبري پيش برويم. فرودگاه در مجاورت اين ميدان و در نزديكي ساحل است.

در دوران پهلوي اينجا فرودگاهي بيشتر تشريفاتي و تفريحي بود كه تنها سران مملكتي اجازه پرواز از آن را داشتند، اما بعد از انقلاب اسلامي بقيه هم اجازه استفاده از فرودگاه را پيدا كردند.

سفر هوايي به رامسر

تاريخچه فرودگاه رامسر

در سال ۱۳۰۴، هنگامي كه رضاخان رسما پادشاه ايران شد. او مازندراني بود و نگاهي ويژه به اين استان داشت؛ بنابراين طرح‌‌هاي عمراني بسياري را با شركت‌هاي آلماني در اين خطه به انجام رساند كه يكي از آن‌ها احداث فرودگاه در شهر رامسر بود.

پيشنهاد مطالعه: مي توانيد راجع به همه ديدني هاي مازندران را در مطلب “جاهاي ديدني مازندران” مطالعه نماييد.

ابتدا اين فرودگاه فقط جنبه تشريفاتي داشت و فقط پذيراي هواپيماهاي (پاسارگاد) ويژه خاندان سلطنتي، مسافران خارجي، افراد انگليسي و كساني بود كه هتل قديم رامسر را به صورت كامل اجاره كرده بودند. پس از انقلاب شكوهمند اسلامي اين فرودگاه براي استفاده عموم آزاد شد و هم‌اكنون روزانه چندين پرواز مسافربري دارد. تعداد پروازها معمولاً متفاوت است و اگر به صورت فوق العاده افزايش يابد حتي ۱۶ پرواز رفت و برگشت روزانه هم مي‌رسد.

  • اولين هواپيما در  ايران در زمان احمدشاه قاجار در ۱۴ دي ماه ۱۲۹۲ هجري شمسي به پرواز در آمد.
  • در ۲۵ مرداد ۱۳۳۲ محمدرضا پهلوي و ثريا از فرودگاه رامسر به بغداد پرواز كرده و از آنجا به ايتاليا رفتند.

پروازهاي فرودگاه رامسر

مقاصد فرودگاه رامسر

از اين فرودگاه در روز ۱۷۹ پرواز تفريحي انجام مي‌شود. همچنين در كارنامه خود ۱۶ پرواز مسافري در يك روز را هم دارد اگرچه در حال حاضر مقاصد پروازي اين فرودگاه محدود به دو شهر تهران و مشهد مي‌شود. مسير‌هاي پروازي عمومي از رامسر به خارج از كشور و بر عكس هنوز تعريف نشده است.

اطلاعات پرواز اين فرودگاه مي‌گويد از رامسر به فرودگاه مهرآباد هر روز هفته، پرواز رفت و برگشت برقرار است. به علاوه در هر هفته به صورت مرتب دو پرواز رفت و برگشت به مشهد برقرار است. پرواز مستقيم از اين فرودگاه  به اهواز هم ممكن است، اما اين پرواز به صورت مرتب نيست و فقط در جمعه برخي از هفته‌ها انجام مي‌شود.

اطلاعات پرواز

براي باخبر شدن از زمان پروازها مي‌توانيم به سايت پروازهاي فرودگاه رامسر برويم.

همچنين شماره تماس‌هاي ۰۱۱۵۵۲۲۶۳۷۷ و ۰۱۱۵۵۲۲۶۳۷۸ هم پاسخگوي ماست.

اطلاعات پرواز فرودگاه رامسر

امكانات فرودگاه رامسر

دو باند پروازي در اين فرودگاه هست. ‌شامل يك باند آسفالت قديمي به‌طول ۱۵۰۰ متر و به‌عرض ۴۵ متر (با احتساب شانه) و يك باند جديد بتني، كه در سال ۱۳۸۹ در سفر استاني رييس جمهور وقت به عنوان طرح ملي آغاز شد و براي هواپيماي ايرباس ۳۲۰ برنامه ريزي شده است.

اين فرودگاه امكانات مشخصي را به مسافران ارائه مي دهد.

  • كلاس كنترل از نوع كنترل شده (Controlled Aerodrome)
  • سايت هواشناسي سينوپتيك بطور ۲۴ ساعته
  • واحد سوخت‌گيري هواپيمايي فرودگاهي
  • واحد ايمني زميني و آتش نشاني(CAT5) با استانداردهاي جهاني
  • سيستم روشنايي باند
  • تاكسي وي
  • اپروچ و پاركينگ
  • سه برج نورافكن بزرگ در محوطه فرودگاهي و پاركينگ خودرو
  • دستگاه ATM
  • دفتر فروش بليط هواپيما
  • بوفه

امكانات فرودگاه

جاذبه‌هاي نزديك

  • ساحل

    جاده ساحلي (تنكابن – رامسر) در مجاورت فرودگاه قرار دارد و قدم‌ زنان هم مي‌شود از فرودگاه به سمت ساحل رفت. اين پياده گردي كمتر از پنج دقيقه زمان مي‌برد.

  • جواهرده

    قصد بسياري از سفر به رامسر ديدن جواهر‌ده است. اگر با هواپيما خودمان را به رامسر رسانده‌ايم و قصد داريم بلافاصله به جواهرده برويم، حدود ۳۰ كيلومتر تا آنجا راه داريم.
    پيشنهاد مطالعه: مي توانيد مطلب جالبي را با نام “جواهر ده ، جواهري بر انگشتر رامسر” را در همين مجله مطالعه كنيد.

  • تله‌كابين رامسر

    مسافت فرودگاه تا تله‌كابين رامسر كه به بام رامسر هم معروف است، حتي از جواهرده هم كمتر است؛ بام رامسر در ۱۲ كيلومتري فرودگاه قرار دارد.
    پيشنهاد مطالعه: مي توانيد اطلاعات كاملي از تله كابين رامسر و تفريحاتش را در مطلب “تله كابين رامسر، قيمت بليط و ده ها چيز ديگر” مطالعه نماييد.

  • قلعه ماركوه

    بسياري در سفرشان به رامسر به ديدن جاذبه‌هاي طبيعي اكتفا نمي‌كنند. اگر مي‌خواهيم در كنار لذت بردن از طبيعت، جاهاي ديدني شهر را هم از دست ندهيم، از فرودگاه  فاصله زيادي با آن‌ها نداريم. فرودگاه تا قلعه ماركوه ۱۱ كيلومتر فاصله دارد و از آنجا تا كاخ مرمر فقط ۳٫۸ كيلومتر راه داريم.

  • بوستان صفارود

    بوستان جنگلي صفارود و گرسماسر كه از ديگر جاهاي ديدني رامسر هستند به ترتيب در ۱۱ و ۵۱ كيلومتري فرودگاه قرار دارند.

  • بلوار معلم

    در سفرمان به رامسر بلوار معلم اين شهر را هم نبايد فراموش كنيم. قدم زدن در اين بلوار يكي از كارهايي‌ست كه مسافران اين شهر حتما انجامش مي‌دهند؛ از فرودگاه تا بلوار معلم  فقط ۲٫۷ كيلومتر فاصله است.



 

امتیاز:
بازدید: 45
برچسب:
:
[ 1398/10/26  ] [ ۰۷ ] [ deltatravel ] [ ]
در زميني به مساحت 14 هكتار فرودگاهي بين المللي به نام امام خميني ساخته شده است. فضاهاي بسيار بزرگ اطراف فرودگاه، باند فرودگاهي بسيار وسيع و پاركينگ‌ هاي با ظرفيت بالاي اين فرودگاه، آن را منحصر به فرد كرده است.
فرودگاه امام خميني

فرودگاه امام خميني تهران اصلي‌ترين فرودگاه بين‌ المللي كشور است. در جنوب غرب پايتخت واقع شده و امكانات بسيار مناسبي براي مسافران ايراني و خارجي دارد و در ارديبهشت سال ۱۳۸۴ افتتاح شده است. ممكن است شما فكر كنيد همه فرودگاه ها يك امكانات را ارائه مي‌دهند اما باورتان نمي‌شود كه برخي از امكانات در اين فرودگاه هست كه در هيچ فرودگاه داخلي ديگري آن ها را نخواهيد ديد، مانند سالن اختصاصي و بسيار مجهز خدمات cip كه در ادامه توضيح آن را خواهيد ديد.

در اين مطلب از صفحه گردشگري مي‌توانيد بسياري چيزها را راجع به فرودگاه بين المللي امام خميني بخوانيد و در سفرهايتان از آن ها بهره مند شويد. با مجله دلتا بمانيد.

فرودگاه امام خميني

در زميني به مساحت ۱۴ هكتار فرودگاهي به نام امام خميني ساخته شده است. فضاهاي بسيار بزرگ اطراف فرودگاه، باند فرودگاهي بسيار وسيع و پاركينگ‌ هاي با ظرفيت بالاي اين فرودگاه آن را منحصر به فرد كرده است. با به پايان رسيدن ساخت فاز يك، فاز دو فرودگاه نيز در دست احداث است. ترمينال سلام و ترمينال ايرانشهر  نيز در حال ساخت هستند.

مساحت ترمينال فرودگاه امام خميني هم مانند باند هاي آن بسيار زياد و مناسب است. به بيش از ۷۸۰۰۰ مترمربع مي‌رسد و هم براي پروازهاي ورودي و هم پروازهاي خروجي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

محوطه فرودگاه امام

 پاركينگ فرودگاه امام خميني

فرودگاه امام خميني داراي ۵ پاركينگ است.

  • پاركينگ طبقاتي

    پاركينگ طبقاتي يا پاركينگ مسقف ظرفيت بيش از ۱۵۰۰ ماشين دارد. البته هزينه اش چندان كم نيست و بهتر است اگر براي استقبال يا بدرقه به فرودگاه مي‌رويد، از اين پاركينگ استفاده كنيد. اين پاركينگ زير ترمينال فرودگاه واقع شده و با آسانسور مي‌توانيد به ترمينال برسيد.

  • پاركينگ روباز شماره ۳ و ۴

    دو پاركينگ شماره ۳ و ۴ روباز هستند و ظرفيت بيش از ۱۰۰۰۰ سواري را دارند. اما اين پاركينگ ها با فاصله‌ از فرودگاه احداث شده است و مي‌توانيد با اتوبوس‌هاي شاتل (اتوبوس‌هاي رايگان داخل فرودگاه) به ترمينال مسافران برويد.

  • پاركينگ روباز شماره ۲

    اين پاركينگ به طور كلي در اختيار مسافران و همراهان آن ها قرار نمي‌گيرد، دورتر از پاركينگ‌ هاي شماره ۳ و ۴ ساخته شده و ۸۴۰ سواري ظرفيت دارد. براي توقف خودرو هاي توقيفي است ولي در زمان‌ هاي شلوغي فرودگاه، مورد استفاده قرار مي‌گيرد. براي رفت و آمد هم باز بايد اتوبوس‌ هاي شاتل فرودگاه را استفاده كنيد.

  • پاركينگ روباز شماره ۵

    در نزديكي ساختمان گمرك و براي ماشين‌ هاي اين بخش پاركينگ روباز شماره ۵ ساخته شده است و به مسافران و مراجعان فرودگاه اختصاص ندارد.

پاركينگ فرودگاه امام

فروشگاه فرودگاه امام خميني

اگر براي ديدار كسي مي‌رويد و فرصت تهيه سوغات و يا خريد براي سفرتان را نداشتيد و يا چيزي را فراموش كرده‌ايد، در فرودگاه امام مي‌توانيد اين نيازها را برطرف كنيد. تعداد زيادي فروشگاه در اين فرودگاه وجود دارد كه انواع اجناس لوكس و برند، سوغات شهرهاي مختلف ايران و خوراكي و …را عرضه مي‌كنند.

سالن خدمات CIP فرودگاه امام خميني

مجهز‌ ترين سالن تشريفات اختصاصي كشور در فرودگاه امام قرار گرفته است. در سه طبقه ساخته شده و مسافرين ورودي و خروجي كه مايل هستند مي‌توانند از سالن تشريفات و امكانات موجود در آن استفاده نمايند. به‌ عنوان يك ترمينال اختصاصي براي افراد ويژه طراحي شده و مسافرين محترم در فضايي آرام و بدون نياز به اجراي فرايند هاي عادي عمليات فرودگاهي مثل دريافت كارت پرواز و تحويل بار استراحت كند و از پذيرايي شايسته اين خدمات استفاده كنند.

CIP مجموعه‌ اي از خدمات است كه افراد پر مشغله‌ مي‌توانند مدارك خود را تحويل دهند و به جاي حضور در صف‌ هاي چك‌ اين، تحويل بار و… در سالن CIP استراحت كنند. پذيرايي اين سالن ها با با انواع خوراكي‌ ها و نوشيدني‌ هاي لذيذ، استراحت در اتاق‌هاي راحت، استفاده از اينترنت رايگان و… است و با پرداخت هزينه نه چندان كم مي‌توانند از آن بهره مند شوند. مسافرين علاقمند به استفاده از اين خدمات مي‌توانند از قبل آن‌را از آژانس‌هاي گردشگري تحت قرار داد فرودگاهي خريداري كنند.

خدمات CIP فرودگاه امام خميني

  • انتقال مسافر از مبدا به فرودگاه و بالعكس بوسيله خودرو هاي تشريفات
  • ترانسفر تا پاي پلكان پرواز و بالعكس توسط راهنماي مخصوص CIP
  • سرو انواع نوشيدني گرم و سرد و انواع شيريني، سالاد و دسر جهت مسافرين CIP
  • امكان استفاده از ميز اردور جهت مسافرين، مستقبلين و مشايعت كنندگان
  • دريافت كارت پرواز توسط مسئولين مربوط CIP براي مسافران
  • انجام كليه امور مربوط به بار و ويزا توسط مسئولين مربوط CIP (اخذ ويزا فرودگاهي با هماهنگي قبلي)
  • استفاده و تردد گيت‌هاي اختصاصي سپاه، پليس، گمرك و پذيرش بار
  • استفاده از فروشگاه‌هاي لوكس با برندهاي خارجي و داخلي معتبر
  • استفاده از اينترنت وايرلس و اتاق مخصوص كامپيوتر و اينترنت
  • باجه بانك اختصاصي به منظور انجام امور بانكي اعم از ارزي (غير از ارز مسافرتي) و ريالي مسافرين
  • اتاق اختصاصي سيگار با تهويه استاندارد
  • فروشگاه خشكبار، چرم، صنايع دستي و خاويار
  • سالن كنفرانس و ملاقات‌هاي خصوصي جهت مذاكرات تجاري
  • سوئيت‌هاي ويژه براي اقامت‌هاي موقت و استراحت‌هاي كوتاه

خدمات cip فرودگاه امام تهران

رستوران و كافي ‌شاپ فرودگاه امام خميني

 گاهي ممكن است قبل از سفر وقت غذا خوردن نداشته باشيد يا بايد ۳ ساعت پيش از پرواز در فرودگاه حضور داشته باشيد، در نتيجه ممكن است گرسنه يا تشنه شويد. اما امكانات زيادي در فرودگاه بين المللي امام خميني مثل تعداد زيادي رستوران، فست‌ فود و كافي‌ شاپ با انواع غذاها، ميان‌ وعده، كيك و شيريني و نوشيدني‌ هاي لذيذ و خوش‌ طعم در دسترس شماست.

نكته: البته  پيش از سفر هوايي از خوردن غذا هاي سنگين و چرب اجتناب كنيد خصوصاً اگر از آن دسته افرادي هستيد كه در پرواز دچار حالت تهوع مي‌شويد.

بانك و صرافي در فرودگاه امام خميني

در فرودگاه امام چندين شعبه بانك و صرافي وجود دارد؛ هم در سالن ورودي و هم در سالن خروجي. علاوه بر اين دستگاه‌ هاي خود پرداز نيز در محوطه فرودگاه وجود دارد و براي كساني كه پول ايران با خود به همراه ندارند، عالي است چون مي‌توانند با كارت‌ هاي بانكي‌ شان از اين خود پرداز ها پول ايراني بگيرند.

هتل فرودگاه امام خميني

در نزديكي فرودگاه امام، دو هتل بزرگ و لوكس فرودگاهي به نام هاي نووتل و ايبيس ساخته شده اند. مسافران به جاي آنكه به داخل شهر بروند، مي‌توانند در يكي از اين دو هتل اقامت كنند.

هتل نووتل هتلي ۵ ستاره و بسيار شيك است؛ اتاق‌هاي راحت با امكانات رفاهي كامل دارد و شما در هتل نووتل به غير از اقامت كامل، مي‌توانيد اقامت ۶ ساعته هم داشته باشيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آنكه همه چيز را راجع به هتل نووتل بدانيد مطلب “هتل نووتل ، اولين هتل فرودگاهي ايران” را در همين مجله مطالعه كنيد.

هتل ۴ ستاره ايبيس هم چيزي كم از نووتل ندارد. ضمن اينكه علاوه بر اقامت روزانه و ۶ ساعته، امكان اقامت ۳ ساعته هم در اين هتل پيش‌ بيني شده است.

نكته: در اين دو هتل، هنگام رزرو، مي‌توانيد گزينه‌اي را انتخاب كنيد كه بر اساس آن، علاوه بر اقامت، تمام امور فرودگاهي نظير، تحويل بار، دريافت كارت پرواز و… توسط هتل براي شما انجام ‌شود.

هتل نووتل و ابيس هتل هاي فرودگاهي

آدرس فرودگاه امام خميني

فرودگاه بين المللي امام خميني در جنوب غربي تهران واقع شده و با مركز شهر يك ساعت فاصله دارد كه البته به ميزان ترافيك هم بستگي دارد.

آدرس: تهران- بزرگراه خليج فارس- كيلومتر ۳۰- فرودگاه بين المللي امام خميني(ره)

شماره تلفن فرودگاه امام خميني

فرودگاه امام خميني شماره تلفن هاي متعددي دارد كه هر يك پاسخگوي بخشي از نيازهاي مردم هستند.

شماره تلفن فرودگاه امام خميني: ۵۱۰۰۱۱۱و ۵۱۰۰۱۱۴و ۵۱۰۰۱۱۸- ۰۲۱

شماره تلفن اطلاعات پرواز: ٠٩۶٣٣٠

شماره تلفن پاركينگ فرودگاه خميني:۵۱۰۰۷۱۹۹-۰۲۱

چطور به فرودگاه امام خميني برويم؟

تاكسي فرودگاه: بايد به سايت تاكسي فرودگاه امام مراجعه كنيد، اطلاعات لازم را وارد كنيد و درخواست تاكسي بدهيد. اين تاكسي‌ها آماده رساندن مسافران از شهرستان‌ هاي كشور به فرودگاه امام نيز هستند.

مترو فرودگاه امام خميني: اگر از تهران عازم فرودگاه هستيد، بايد سوار خط ۸ مترو تهران شويد. در ايستگاه سوم يعني بين واوان و پرند بايد از مترو پياده شويد؛ چند دقيقه بعد در فرودگاه خواهيد بود.

اتوبوس: مبدأ اتوبوس فرودگاه امام، مقابل ترمينال ۴ فرودگاه مهرآباد است. اين اتوبوس‌ ها در مسير در ميدان آزادي و حرم امام خميني هم توقف دارند.

امتیاز:
بازدید: 51
برچسب:
:
[ 1398/10/15  ] [ ۰۸ ] [ deltatravel ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب