مجله دلتا
گردشگري
ساحل درك بسيار تميز است. هيچ نشانه‌اي از زباله ديده نمي‌شود. درك به پاك‌ترين ساحل ايران مشهور است. زيباست و حيف است آن را نبينيم.
ساحل درك

نمي‌دانم تركيب عجيب كوير، نخل و دريا را ديده‌ايد؟ وقتي كه دريا از دور نمايان مي‌شود، صحنه بسيار زيبايي براي گردشگران خواهد بود كه ده‌ها، حتي بيشتر تصوير را براي عكاسي مقابل چشمانتان قرار مي‌دهد. درست شبيه عكس‌هاي رويايي كه قبلاً از اين منطقه ديده بوديد، نخل‌هاي بلند قد كه شاخصه كوير است و ساحل زيبا و آن درياي شگفت‌انگيز كه همه به يكديگر دوخته شده‌اند. امروز به ساحل درك مي‌رويم. فقط اينجاست كه مي‌توانيد اين همه زيبايي را كنار هم ببينيد. درست خوانديد. ساحلِ دَرَك چابهار، در جنوب شرقي استان سيستان و بلوچستان و در روستايي به همين نام قرار گرفته است. با ما همراه باشيد.

روستاي زرآباد چابهار

روستاي درك

براي آن كه به اين ساحل زيبا برسيد بايد به ۱۷۰ كيلومتري شهر چابهار و در امتداد مسير سواحل مكران و در فاصله ۱۰ كيلومتري از روستاي زرآباد برويد. روستاي درك همان‌جاست. جايي كه كوير و دريا به يكديگر دوخته شده‌اند. يك زمين پوشيده از نخل كه به كازابلانكاي ايران معروف است. مي‌توان گفت ديدن ساحل درك براي همه گردشگران از واجبات است.

مردهاي درك بلوچ هستند. پيراهن‌هاي سفيد بلند بر تن دارند. لباس زنان‌شان رنگارنگ است. پر از سوزن دوزي‌هاي ديدني است و پر نقش و نگار. درك ۱۰۴خانواده دارد. همگي مهمان‌نواز و خونگرم هستند. گردشگري بخشي از درآمد روستايي‌ها به شمار مي‌رود. پس خوب است غذاهاي محلي‌شان را سفارش دهيد كه زنان روستا آن‌ها را مي‌پزند. قيمت گراني هم ندارند.

مردم روستاي درك

ساحل درك

گفتيم در ساحل درك ، كوير و دريا به هم پيوند مي‌خورند. فكرش را بكنيد! سواحل مرجاني، ماسه‌اي و صخره‌اي. همه با هم يك جا. يك تركيب فوق‌العاده. اين ساحل نزديك اقيانوس هند است. ممكن است با اين تفاصيل فكر كنيد درك در محدوده‌اي خشك و بياباني است. اما اشتباه نكنيد. درك منابع آب شيرين دارد. زمين را دو متر بكنيد هم به آب مي‌رسيد. همين موضوع باعث شده كشاورزي آن‌جا هم رونق بگيرد.

اتفاقاً جالب است به شما بگويم اين‌جا، بهشت طبيعت‌گردان است. اين ساحل بكر خيلي اتفاقي به عنوان يك پديده گردشگري كشف شد. يكي از كاربران توييتر اين كار را كرده است. او از بوميان محدوده درك بود. عكس‌هاي غروب و طلوع خورشيد درك را منتشر كرد. بعد از آن گردشگران زيادي عاشق درك شدند.

ساحل درك بسيار تميز است. هيچ نشانه‌اي از زباله ديده نمي‌شود. درك به پاك‌ترين ساحل ايران هم مشهور است. غروب اين ساحل بسيار زيباست، درختان نخل در پس‌زمينه نارنجي آسمان و انعكاسي كه خورشيد در آب انداخته است بسيار لذت بخش است. ستارگان بي‌شمار هم كه دست كمي از آسمان كوير ندارند، كنار تركيب ماه و نخل‌ و دريا به شكل ديوانه كننده‌اي مي‌درخشند.

ديدني هاي كازابلانكاي ايران

روستاي درك كجاست؟

بايد به استان سيستان و بلوچستان برويد و به چابهار برسيد. خط ساحل را در كنار درياي عمان پيش بگيريد و به سمت شهر كنارك برانيد. دهستان زرآباد شرقي را پيدا كنيد. بهشت گمشده ايران همان‌جاست. روستاي درك. بار و بنديل‌تان را ببنديد. به سيستان و بلوچستان سفر كنيد. شگفت‌انگيزترين چشم‌انداز دنيا منتظر شماست. ساحل درك ۱۷۰ كيلومتر با چابهار فاصله دارد. از روستاي درك نيز ۱۰ كيلومتر دورتر است.

اقامت در روستاي درك

ساحل درك تازه كشف شده است. هنوز امكانات گردشگري زيادي آن‌جا نيست. مي‎توانيد روي سكوهاي ساحل چادر بزنيد. همچنين مي‌توانيد به خود روستاي درك برويد. در خانه‌هاي روستايي با هزينه‌اي معقول اقامت كنيد. به نفع روستاييان هم هست. فروشگاه و پمپ بنزين دور است. حواستان به نيازهاي فوري خودتان باشد.

اقامت در روستاي درك

تور روستاي درك

چابهار و آن حوالي، از خنك‌ترين بنادر دنيا است. بنابراين خيلي از تورهاي گردشگري برنامه سفر خود را به روستاي درك از اوايل زمستان تا اواخر بهار مي‌چينند. براي اين كه از همه جذابيت‌هاي اين روستا و ساحل زيباي آن بهره ببريد مي‌توانيد در تور روستاي درك و يا تور چابهار نام‌نويسي كرده و با كلي خاطره خوب بازگرديد. درك از نيمه زمستان تا نيمه‌هاي بهار عالي است. اوايل پاييز تا نيمه‌هاي آن هم زمان خوبي است. هوا و چشم‌اندازهاي منحصربه‌فردي خواهيد ديد.

حرف آخر

سيستان و بلوچستان و ساحل درك ديدني و لذت‌بخش است. پس خوب است سعي كنيم به طبيعتش آسيب نزنيم. زيبايي‌هاي زمين براي همه نسل‌هاست. در ساحل درك غريق نجات وجود ندارد. امكانات پزشكي و كمك‌هاي اوليه دور است. حتي اگر شناگر حرفه‌اي هستيد باز هم لطفاً به آب نزنيد. خودتان را به دردسر نيندازيد. به ريسكش نمي‌ارزد. به علاوه خبر خوب اين كه كلنگ احداث كمپ گردشگري در روستاي درك به زمين خورده است. با احداث يك كمپ، رفاه عمومي گردشگران منطقه بالاتر مي‌رود و امكان اقامت و شب‌ماني راحت‌تر هم مهيا مي‌شود.

براي خواندن مطالب بيشتر گردشگري به مجله دلتا مراجعه كنيد و مجله گردشگري آن را حسابي بگرديد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۵۵:۴۰ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
سوئيت رويال هتل ديزين بين مسافران بسيار مشهور است و اقامتگاه بي نظيري در اين هتل برفي به شمار مي آيد. معمولاً چهار نفره است اما ظرفيت تا دو نفر اضافه را هم دارد.
هتل ديزين

مگر چند بار ممكن است فرصتي دست دهد تا در بين كوه‌هاي البرز ساكن شويم يا مثلاً بخواهيم صبح زود براي يك كوهنوردي جانانه از هميشه به مسير كوهنوردي‌مان نزديك‌تر باشيم، و يا نه بعد از يك اسكي جانانه بخواهيم يك استراحت جانانه هم داشته باشيم؟ همه اين‌ها ممكن است يك بار براي همه ما پيش بيايد. امروز در صفحه معرفي هتل‌هاي‌مان در مجله دلتا به سراغ يك هتل برفي مي‌رويم. حتماً برايمان لذت بخش خواهد بود كه در پاتوق كوه‌پيمايان و اسكي‌بازان بمانيم. يك تجربه يگانه است. بياييد سري به هتل ديزين بزنيم، از آن با خبر شويم و امكاناتش را بدانيم.

هتل ديزين كجاست ؟

در مسير جاده‌ چالوس و بعد از دوراهي گچسر، هتل زيباي ديزين درست وسط رشته كوه‌هاي البرز قرار دارد. تجربه‌ ماندن در جايي كه كوه‌ها محصورش كرده‌اند، هوايش خنك و سبك است و منظره‌اي چشم‌نواز از چشم‌انداز سپيد برف دارد، حتماً بي‌نظير خواهد بود. هتل ۴ ستاره ديزين پاتوق كوهپيماها و اسكي بازهاست. شامل دو مجموعه گردشگري ۱ و ۲ و همچنين يك مجموعه اقامتي، معروف به شله ديزين (كلبه) است كه از جمله با كيفيت‌ترين مجموعه‌هاي جهانگردي ايران به شمار مي‌آيد.

آدرس هتل ديزين: كيلومتر ۷۵ جاده چالوس – بعد از گچسر – دوراهي سمت راست – ۱۳ كيلومتر به سمت ديزين – هتل جهانگردي ديزين

هتل ديزين استان البرز كجاست ؟

هتل ديزين استان البرز

اين هتل را مي‌توانيم هتل ديزين استان البرز هم بناميم چرا كه در فاصله‌ هفتاد و پنج كيلومتري كرج واقع شده و براي برنامه‌ريزي يك سفر كوتاه جان مي‌دهد. طراحي فوق‌العاده‌اي هم دارد كه از دوره پهلوي به جا مانده در سال ۱۳۹۱ بازسازي شده و داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي است. مثلاً اينكه شما با دماي هواي چندين درجه زير صفر هم مي‌توانيد به راحتي در هتل اقامت داشته باشيد. نزديكي به پايتخت، آب و هواي خاص اين منطقه و همجواري آن با پيست اسكي ديزين، همه از نكات مثبت مجموعه‌ گردشگري و جهانگردي ديزين هستند.

برخي از سايت‌هاي معرفي هتل‌ها، راجع به هتل ديزين و طبق نظر مسافران هتل نوشته‌اند: رتبه ۱ از بين ۴ اقامتگاه در كرج و اطراف تهران

اگر به اسكي و بازي‌هاي زمستانه علاقه‌منديد و دنبال پيستي خوب و با امكانات براي اقامت، اسكي و تفريح مي‌گرديد، هتل جهانگردي ديزين، يك انتخاب ايده‌آل برايتان خواهد بود. در شمال استان تهران قرار دارد و مي‌تواند در كنار پيست بين المللي ديزين براي شما خاطرات زيادي را از اقامت‌تان باقي بگذارد. شله‌هاي ديزين هم جاي خوبي براي اقامت خواهد بود و مي‌توانيد خودتان تصميم بگيريد كه در كداميك اقامت كنيد.

شماره تلفن هتل ديزين

امكانات هتل

اين هتل امكانات زيادي دارد كه شامل رستوران و كافه، لاندري، لابي، تهويه مطبوع، آسانسور، خدمات اداري، مسير كوهپيمايي، زمين تنيس، فوتسال، واليبال و همين‌طور سونا خشك و سالن بيليارد مي‌شود. يعني حتي اگر نخواهيد براي اسكي و كوهپيمايي هم از محوطه‌ هتل خارج شويد، وسايل تفريح و ورزش به اندازه‌ كافي شما را سرگرم خواهد كرد.

اين هتل داراي دو مجموعه ديزين ۱ و ديزين ۲ است، در مجموع  ۱۳۹ باب اتاق دارد. هر ساله پذيراي گردشگران داخلي وخارجي زيادي است كه اقامت در منطقه‌اي بكر و زيبا در ميان رشته كوه‌هاي البرز را انتخاب كرده‌اند. عضو گروه هتل‌هاي جهانگردي است و به علت قرارگيري در پيست اسكي و برخورداري از شرايط آب‌وهوايي مناسب در فصول گرم سال، فاقد سيستم سرمايشي‌است.

نكته: اگر وسايل اسكي نداريد مي‌توانيد از هتل اين وسايل را كرايه كنيد هم از نظر كيفيت مناسبند و هم از نظر هزينه و كرايه نسبت به وسايلي كه در پيست ارائه مي‌شوند مقرون به صرفه‌ترند.

سالن بيليارد پيست

نكات مهم در مورد هتل

  • اتاق‌هاي سه تخته هتل داراي ۲ تخت سينگل و يك كاناپه تخت شو است.
  • هزينه تشك اضافه در اتاق‌ها و سوئيت‌هاي هتل محاسبه مي‌گردد.
  • خدمات هتل صرفا اقامتي بوده و هتل هيچ مسئوليتي در قبال باز يا بسته بودن جاده يا پيست اسكي را نمي‌پذيرد.
  • پذيرش خانم فقط با ارائه مدارك شناسايي معتبر امكان‌پذير است.
  • پذيرش صيغه نامه معتبر با مهر برجسته و ارائه شناسنامه و كارت ملي طرفين امكان پذير است.
  • از مهرماه تا پايان خرداد ماه فقط از مسير كرج ، جاده باز است.
  • لطفاً قبل و بعد از قطعي شدن رزرو خود از وضعيت جاده از طريق راهداري يا هتل مطلع شويد.

در هنگام تعطيلي پيست اسكي ، اگر مسافرين قصد كنسل نمودن رزرو خود را داشته باشند، كنسلي طبق قوانين هتل‌ها امكان پذير است و هزينه كنسلي به طور معمول كسر مي‌گردد.

قيمت اتاق هاي هتل ديزين

اتاق هاي هتل ديزين

اين هتل داراي ۴۷ اتاق ۲ تخته ، ۲۴ باب اتاق ۳ تخته ،۳باب اتاق ۵ تخته ، ۲باب اتاق ۶ تخته،۳ باب سوئيت ۳ نفره و يك باب اتاق ۱۰ تخته است. در فصل تابستان استراحتگاهي خنك و خوش آب‌وهوا و در فصل زمستان گرماي مطبوعي دارد. پنجره‌هاي اتاق‌ها مشرف به پيست است. بعضي از اتاق‌هاي هتل هم بالكن دارند و مسافران مي‌توانند از بالكن نماي زيباي پيست ديزين و اسكي‌بازان را تماشا كنند.

سوئيت رويال هتل ديزين بين مسافران بسيار مشهور است و اقامتگاه بي‌نظيري در اين هتل برفي به شمار مي‌آيد. معمولاً چهار نفره است اما ظرفيت تا دو نفر اضافه را هم دارد.

حتماً هم لازم نيست اهل اسكي و برف‌بازي باشيد، در هر شرايط براي رفتن به اين هتل مي‌توانيد برنامه‌ريزي و اقامتي فراموش‌نشدني را در هتل ۴ ستاره ديزين تجربه كنيد. جالب است به شما بگويم توريست‌هاي ورزشي اجاره كلبه‌هاي چوبي مجموعه ديزين را به اقامت داخل هتل ترجيح مي‌دهند. همان‌ها كه شبيه به كلبه‌هاي سوئيسي هستند. از زمان رونق گرفتن مجموعه ديزين اين شله‌ها هم به مجموعه اقامتي پيست ديزين افزوده شدند.

سوئيت رويال هتل ديزين

رستوران هاي هتل ديزين

معماري و ديزاين داخلي كافي شاپ و رستوران هتل فضاي مدرني را به وجود آورده كه مسافران جوان را بيشتر جذب مي‌كند.

رستوران هتل ديزين يك و ديزين دو واقع در طبقه همكف با ظرفيت ۱۰۰ نفر است.

ساعت كاري رستوران هتل ديزين: صبحانه ۷:۳۰ الي ۱۰:۳۰ ، نهار ۱۲:۳۰ الي ۱۶:۳۰ ، شام ۲۰:۰۰ الي ۲۲:۰۰
كافي شاپ هتل ديزين ۱ و ديزين ۲ واقع در طبقه همكف با ظرفيت ۲۰ نفر است.

ساعت كاري كافي شاپ: ۸:۰۰ الي ۲۳:۰۰


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هتل، مجله دلتا،
موضوع:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۷:۱۷ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
اگر از آن دسته از افرادي هستيد كه اشياي عتيقه براي‎تان جالب است و يا دوست داريد اطلاعاتي راجع به چگونگي محاسبه ساعت و روز و ماه و سال بدانيد، حتماً به موزه ساعت «تماشاگه زمان» سري بزنيد.
موزه زمان

موزه تماشاگه زمان يكي از آن موزه‌هايي‌است كه به يك موضوع خاص از همه زندگي دوار مي‌پردازد. آن هم زمان است. نام نخستين موزه ساعت ايران را به خود اختصاص داده و ساختماني بسيار زيبا دارد. تزئينات آن ديدني و رستوران موزه زمان هم بسيار مشهور است. مي‌توانيد در ميان درختان و صداي پرندگان بنشينيد و يك كافي يا چاي گرم در يك هواي زمستانه نوش جان كنيد. البته صبحانه‌هاي موزه زمان بيشتر باعث شهرتش شده است. فكر مي‌كنم همه اين‌ها گزينه خوبي است تا مجله گردشگري‌مان را امروز همراهي كنيد كه به اين موزه زيبا سري بزنيم. با مجله دلتا بمانيد.

موزه زمان

تماشاگه زمان، موزه‌اي در تهران بزرگ است كه شما حتي تصورش را هم نمي‌توانيد بكنيد كه هزاران ساعت، هزاران ساعت را منتظر مانده‌اند تا شما براي ديدار از آن‌ها برويد و از خود بپرسيد آيا واقعاً با چند تكه چوب زير نور خورشيد بود كه بشر توانست زمان را تشخيص و روز و ماه و سال را از هم تميز دهد؟

هنگامي كه به باغِ تماشاگه زمان قدم مي‌گذاريد وارد بهشت كوچكي شده‌ايد كه در دوره‌اي، بخشي از باغ فردوس بوده است. با ساختماني قاجاري و آبي رنگ كه شما را به ياد خانه‌هاي عروسكي مي‌اندازد. خانه حسين خداداد، تماشاگهِ زمان. مزين به گچ‎بري‌هايي از گره‌هاي چيني، آينه‌كاري و مقرنس كاري. جايي كه اگر دوستدار هنر معماري باشيد، قطعاً زماني را به عكاسي دور تا دور اين ساختمان اختصاص خواهيد داد.

همچنين در جاي جاي باغ مي‌توانيد انواع ساعت‌هايي را ببينيد كه برخي ۵۵۰۰ سال پيش اختراع شده‌اند؛ مانند يك ساعت آفتابي كه فقط از يك چوب شاخص روي سطحي صاف تشكيل شده است، ساعت آبي، ساعت آبي مكانيكي، ساعت روغني، ساعت طنابي، ساعت شمعي، ساعت شني و …

ساختمان تماشاگه زمان

ساختمان عروسكي موزه زمان

طبقه اول را ساعت‌هاي قديميِ اروپايي از كشورهايي مثل سوئيس، فرانسه، انگليس، آلمان؛ ساعت‌هايي مخصوص شيفت نگهباني، ساعت‌هاي مچي، ساعت كِشتي و… فرا گرفته. ساعت‌هايي مربوط به ناپلئون سوم و لويي شانزدهم. شما حتي ساعتي را خواهيد ديد از قرن ۱۹ ميلادي با پيكره‌اي از هومر شاعر يوناني.

در همين طبقه با اتاقِ بي‌نظير اصفهاني‌ها روبه‌رو خواهيد شد كه به شكلي چشم‌نواز و زيبا طراحي شده است. اتاقي متفاوت از كل بنا كه حسين خداداد خواست اين‌گونه طراحي شود. مملو از تنگ‌بر‌‎هاي (گونه‌اي از آذين‌هاي گچي) استادانه با الهام از اتاق موسيقيِ كاخ عالي قاپوي اصفهان، طراحي تذهيب و تشعير، مينياتور، با سقفي از طرح‌هاي خشتي كه ۹۹ درصد از مس و ۱ درصد از طلاست. همراه تابلويي گچ‌بري در قسمت محراب كه نمادي از آفرينش آدم و حوا وَ هابيل و قابيل در باغ عدن است.

ساعت بازديد موزه زمان

نمايشگاهي در دل تماشاگه

طبقه دوم مكاني براي نمايش آثار هوشنگ فروتن است كه با استفاده از ساعت، كلاژ شده است و برخي از آن‌ها در سال‌هاي ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ در شهرهايي از آمريكا به نمايش گذاشته شده‌اند.

همچنين در همين طبقه شاهد ويتريني مدور هستيم از ابزار تعمير ساعت مانند سمبه و سمبه‌دان، سوزن روغن‌زني، چفت، چكش،  فرچه، چاقو و آچار ساعت‌سازي، انبردست و دم‌باريك و …

قسمتي از همين طبقه در موزه تماشاگه زمان به ابزار‎هايي براي سنجش روز و ماه و سال اختصاص داده شده است. اسطرلاب و كرهِ سماوي يكي از آن‌هاست. همچنين شخصيت‌هاي مختلفي از تقويم نويسي و ماكت كتيبه بيستون (قديمي ترين سندِ تاريخ‌دار ايراني) و در نهايت ساعت‌هاي افراد مشهور را همراه با نام و عكس ايشان خواهيد يافت.

تاريخ قاجاري

رستوران موزه زمان ( كافه ريبار )

وارد محوطه موزه زمان كه بشويد، درست سمت چپتان كافه رستوراني را خواهيد ديد كه شايد بيشتر به صبحانه‌هايش معروف است. چرا كه در منطقه زعفرانيه كمتر جايي پيدا مي‌كنيد كه صبحانه‌ منو باز به كيفيت ريبار داشته باشد، شايد هم در كل تهران نيافتيد.

هر چه بخواهيد هست. در نظر داشته باشيد كه براي هر وعده هم دو ساعت تايم استفاده از بوفه داريد. فضاي باز و دل‌انگيزي دارد. منوي آن كامل است و براي كساني كه به موزه زمان سر نمي‌زنند هم سرويس مي‌دهد. فراموش نكنيد اگر قصد داريد صبح جمعه آن‌جا باشيد حتماً از قبل ميزتان را رزرو كنيد.

موزه زمان صبحانه

موزه زمان كجاست ؟

آدرس موزه زمان : تهران، خيابان وليعصر، نبش چهار راه پرزين بغدادي، پلاك ۱۲

روزهاي بازديد موزه زمان : تمامي روزهاي هفته به جز ايام سوگواري.

ساعت كاري موزه زمان : صبح‌ها ۹:۳۰ تا ۱۳ و عصرها ۱۴:۰۰ تا ۲۱:۳۰ (جمعه‌ها ۱۰:۰۰ صبح تا ۱۶:۰۰ عصر)

قيمت ورودي موزه زمان : بازديدكنندگان داخلي ۴٫۰۰۰ تومان و بازديدكنندگان خارجي ۳۰٫۰۰۰ تومان

حرف آخر

اغلب موزه‌ها ديگر فقط جايي براي ديدن آثار عتيقه نيستند، بلكه مي‌توانيد به عنوان تفريح‌گاه به اين قبيل مكان‌ها نگاه كرده و اوقات خوشي را در آن‌ها سپري كنيد. براي رسيدن به اين مكان كافي است به خيابان ولي‌عصر، ابتداي خيابان سرلشگر فلاحي (زعفرانيه)، نبش چهارراه پرزين بغدادي، پلاك ۱۲ مراجعه و خاطره‌هاي خوبي را براي خود رقم بزنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۱ بهمن ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۳۵:۵۹ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
هرچند كه برخي، بهار تا اواسط تابستان را بهترين زمان براي سفر به دشت ميشان مي‌دانند اما بيشتر خانواده ها در بهار، عكاسان در پاييز و همه كوهنوردان معمولاً زمستان را براي سفر به دشت ميشان انتخاب مي كنند. از سويي زمستان‌هاي اين دشت به شدت ديدني است.

همدان تاريخ دور و طولاني‌اي دارد و جاذبه‌هاي تاريخي و فرهنگي زياد. اما علاوه بر جاذبه‌هاي تاريخي، طبيعت بي‌نظيري هم دارد كه اگر از علاقمندان به ايران بكر هستيد، دشت ميشان در استان همدان را حتما در ليست سفرهاي خود داشته باشيد. يكي از دشت‌هاي رويايي و بهشتي ايران، در دامنه‌هاي كوه الوند كه از جاذبه‌هاي گردشگري استان همدان حساب شده و مجله گردشگري امروز شما را به ديدن دشتي از زيبايي‌ها دعوت مي‌‌كند. با مجله دلتا بمانيد.

مسير دشت ميشان همدان

دشت ميشان همدان

در انتهاي يك جاده زيبا، دشتي سرسبز با نام دشت ميشان قرار گرفته كه در بهار و پاييز شكوه نقاشي خداي خالق را به نمايش مي‌گذارد. تابستانش سبزِ سبز است و زمستانش سپيدِ سپيد. اصلا جلوه‌اي خاص دارد. اين دشت يك زيبايي چهار فصل است. زيبايي زمستانه آن مديون برف و يخ، و بهار و تابستانش با چمنزار و گل‌هاي كوچك زرد پر شده است. منظره‌ چشم‌نواز و ديدني پاييزش را هم كه ديگر برايتان نگويم. در مسير صعود به قله‌ زيباي الوند است و يكي از زيباترين جاهاي ديدني همدان.

دشت ميشان كجاست ؟

دشت ميشان ۱ هكتار مساحت دارد. گفتيم كه در مسير صعود به كوه الوند است و براي رسيدن به آن  بايد از جاده‌اي بگذريد كه در انتهاي آن آبشار گنجنامه و كتيبه تاريخي هخامنشي قرار دارد، آبشار و كتيبه‌اي كه هر كدام زيبايي‌هاي خاص خودشان را دارند. مسير كوهنوردي به الوند هم از همين‌جا شروع مي‌شود تا به دشت ميشان برسيد. علاوه بر كوهنوردي و كوهپيمايي در اين منطقه ديدن زندگي عشاير هم در دامنه‌هاي شمالي الوند بايد برايتان جالب باشد.

اين دشت يكي از جاذبه‌هايي در همدان است كه هر روزه طبيعت‌گردان و كوه‌پيمايان بي‌شماري به آن‌جا سر مي‌زنند. جايي در طول دره زيبا و خرمِ عباس آباد كه پر است از منظره باغ‌ها و درختان بلند كه پاييزش بسيار شكوهمند است.

كوه الوند دشت ميشان

 

مسير دشت ميشان

البته مسير رسيدن به دشت ميشان فقط كوهپيمايي نيست و براي رسيدن به آن دو راه وجود دارد و يكي از آن‌ها كوهپيمايي است. ديگري استفاده از تله كابين است.

اگر از كوهنوردان هستيد، هرچه به سمت قله الوند بالاتر برويد، منظره‌ پشت سرتان زيباتر و چشم‌نواز‌تر مي‌شود. در اين مسير دو پناهگاه كوهنوردي هم وجود دارد كه مدت‌ها پيش ساخته شده‌اند و استراحت كردن در اين ايستگاه‌ها، خالي از لطف نيست. به علاوه مي‌توانيد عكس‌هاي بي‌نظيري را هم براي خود ثبت كنيد.

پناهگاه اول يك بالكن با نماي بسيار زيباي دره است كه اگر در روزهاي ابري روي آن بايستيد، شاهد منظره خارق‌العاده اقيانوس ابر خواهيد بود.

اگر انتخابتان هم تله‌كابين باشد، گنج‌نامه در ايستگاه دوم آن قرار گرفته و منظره‌اي فراموش نشدني را از آن بالا خواهيد ديد. منظره‌اي شبيه به يك كارت پستال كه شما برفراز آن در حال حركت هستيد.

تله كابين دشت ميشان

جاذبه هاي گردشگري دشت ميشان

خود دشت ميشان همدان يك مقصد گردشگري است. عبور كردن از مسيري كه برايتان گفتيم هم براي گردشگران و كوهنوردان جاذبه خاصي است. اما اگر دنبال يك مكان خاص به عنوان جاذبه گردشگري دشت ميشان مي‌گرديد، مسير كاروان‌روي هخامنشيان، كه پادشاهان و همراهانشان از آن عبور مي‌كردند، بايد برايتان جالب باشد.

از سويي اين مسير شما را به كتيبه باستاني گنج نامه خواهد رساند. كتيبه‌اي متعلق به عصر داريوش و خشايار شاه، دو پادشاه بزرگ هخامنشي است.

در نزديكي آبشاري به ارتفاع ۱۲ متر قرار دارد قدمتي چندين هزار ساله دارد.

پيشنهاد مطالعه: مي‌توانيد براي آشنايي بيشتر با گنجنامه مطلب “دهكده گنجنامه همدان” را مطالعه كنيد.

از سويي گاهي آبشار گنجنامه هم مانند آبشار يخي هملون يخ مي‌زند و اگر علاقمند به يخ نوردي باشيد مي‌توانيد به آن هم صعود كنيد.

آبشار گنجنامه

دهكده كول ميشان كجاست؟

بارها شده كه به جاي دشت ميشان همدان عبارت دهكدهكول ميشان را شنيده باشيد. كول روستايي از توابع بخش ميانكوهِ شهرستان اردلاست. در استان چهارمحال و بختياري واقع است، در ۷۰كيلومتري جنوب غربي مركز استان (شهركرد) واقع شده و با دشت ميشان همدان هم نسبتي ندارد.

فصل سفر

هرچند كه برخي، اوايل بهار تا اواسط تابستان و اواسط مهرماه تا اواخر ابان را بهترين زمان براي سفر به دشت ميشان ميدانند اما بيشتر خانواده ها در بهار، عكاسان در پاييز و همه كوهنوردان معمولاً زمستان را براي سفر به دشت ميشان انتخاب مي كنند. از سويي اين دشت در زمستان به قدري ديدني است كه، تماشاي دشت سپيد‌پوش ميشان در زمستان، يكي از فراموش نشدني ترين تجربه سفر هاي آن‌هاست.

جاهاي ديدني همدان

آدرس دشت ميشان همدان

از تهران به سمت همدان را طي چهار ساعت رانندگي كنيد. آنجا از ميدان امام به سمت ميدان قائم حركت كنيد و پس از رسيدن به ميدان قايم سمت راست برويد. كمي بالاتر يك دوراهي است كه يكي به سمت عباس آباد و ديگري به سمت گنج نامه مي‌رود.

مسير گنج نامه را كه ادامه دهيد به ابتداي مسير كوهپيمايي خواهيد رسيد. حالا يا مي توانيد تا دشت را به كوهنوردي بپردازيد و جايزه تان دشت خواهد بود؛ ويا با تله كابين به دشت ميشان مي رويد و از تصاوير لذت مي بريد. عكس هاي زيادي را از عشاير بين راه هم مي توانيد براي آلبوم خاطراتتان به همراه بياوريد.



 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۳:۴۹:۴۸ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
در باغي زيبا، مشابه جايگاه ابدي كوروش، آرامگاه فردوسي ساخته شده است. بنايي با الهام از معماري دوره هخامنشي و المان هاي شاخص آن دوره.
آرامگاه فردوسي

مشهد از آن شهرهايي است كه به هر سويش نگاه كني جاذبه‌هاي تاريخي و مذهبي ديدني خواهي يافت. در شهر مشهد، كم نيست مكان‌هايي كه بازديد از آن بر هر توريست و به طور خاص گردشگر ايراني واجب است. يكي از اين مكان‌ها آرامگاه فردوسي در توس است. تاريخچه جالب و طولاني آرامگاه حكيم ابوالقاسم فردوسي سبب شده تا بازديد از اين آرامگاه بدون شك از آن كارهايي باشد كه بايد در سفر به مشهد انجام دهيم. مجله گردشگري امروز مي‌خواهد اندكي از زواياي اين مقصد تاريخ گردي برايتان بگويد. پس با مجله دلتا همراه شويد.

آرامگاه حكيم ابوالقاسم فردوسي طوسي

آرامگاه فردوسي

در فاصله ۲۰ كيلومتري شهر مشهد و در شهر توس، در باغي زيبا، مشابه جايگاه ابدي كوروش، آرامگاه فردوسي ساخته شده است. بنايي با الهام از معماري دوره هخامنشي. ۹۰۰ متري است و از ستون، سنگ و كاشي با استفاده از عناصر تزييني هخامنشي در ستون‌ها و سر ستون‌ها بنا شده است و بر روي ۴ ضلع اين آرامگاه نيز اشعاري از اين شاعر حكيم نگاشته شده.

بناي اوليه اين آرامگاه در روزگار فرمانروايي غازان خان، پادشاه ايلخاني ساخته شد. ساختماني در محل دفن فردوسي. اما ساخت و ساز به پايان نرسيد و بنا تا حدود نيمه سده هشتم هجري قمري به همان صورت رها شد.

عبيدالله خان ازبك در جريان يورش‌ها به خراسان به خاطر مخالفت با مذهب شيعه، دستور ويراني آرامگاه فردوسي را صادر كرد. بارها اين آرامگاه مورد مرمت و باز سازي قرار گرفت تا در نهايت با طرحي از كريم طاهرزاده بهزاد، با سقفي پلكاني و يك سنگ مرمر نفيس بر روي مقبره يك ايوان ۴۰ متري كه بنا را احاطه مي‌كرد و سقف آن مزين به كاشي‌هاي معرق و مقرنس بود، بنا گشت. پس از ۱۸ ماه تلاش براي افتتاح در جشن هزاره فردوسي در سال ۱۳۱۳ آماده شد.

هوشنگ سيحون بر پايه طرحي از كريم طاهرزاده اين بنا را طراحي و بازسازي كرد. ساخت اين آرامگاه در سال ۱۳۴۳ به دستور انجمن آثار ملي آغاز شد و در سال ۱۳۴۷ پايان يافت.

بناي مزار با شاخصه هاي هخامنشي

داخل آرامگاه فردوسي

با الهام از معماري اشكاني داخل آرامگاه فردوسي را ساختند.  ۲۰ ستون مرمري در پايين بنا و ۸ ستون در بخش فوقاني قرار رفته است. درواقع آنجا همه چيز را از آرامگاه كوروش بزرگ در پاسارگاد را در ذهنتداعي مي‌كند.

  • سنگ قبر فردوسي
    سنگ قبر آرامگاه از جنس مرمر به ابعاد ۱ در ۱.۵ متر و ارتفاع ۰.۵ متر در مركز يك سكوي مرمري قرار داده شده و حاشيه تزييني دارد. متني با خط نستعليق روي آن نوشته شده است.
    به نام خداوند جان و خرد. اين مكان فرخنده، آرامگاه استاد گويندگان فارسي‌زبان و سراينده‌ داستان‌هاي ملي ايران، حكيم ابوالقاسم فردوسي توسي است كه سخنان او زنده‌كننده‌ كشور ايران و مزار او در دل مردم اين سرزمين جاويدان است. تاريخ تولد: ۳۲۹ق – تاريخ وفات: ۴۱۱ق – بناي آرامگاه : ۱۳۵۳ق
  • تالار
    يك تالار مربع شكل از جنس سنگ مرمر با تزيينات داخلي كاشي و گچ بري با چهار ستون بلند و دو سرستون بزرگ در چهارگوشه آن براي ارامگاه ساخته شده است. هر ديوار با يك جفت ستون مشابه ولي كوتاه تر دارد و تصوير مردي بالدار (فروهر) در بالاي ضلع جنوبي بناي اصلي نيز به چشم مي خورد.
  • محوطه پلكاني
    اين قسمت فضايي پلكاني و پوشيده از سنگ مرمر دارد كه اتاقي روي آن قرار گرفته و تعداد زيادي از اشعار فردوسي روي ديوار آن حك شده است.
    سنگ قبر فردوسي

كتابخانه و موزه فردوسي

در واقع اين آرامگاه مجموعه‌ايست به همراه كتابخانه و يك موزه به نام موزه توس يا فردوسي.  ۴ بخش دارد كه در آن ها آثاري از كاوش هاي باستان شناسي، وسايل رزمي و حماسي كه در شاهنامه بسيار به آن ها اشاره شده است، اشياي باستاني متعلق به زمان فردوسي در قرن ۴ و ۵ هجري و برخي اشياء اهدايي و آثار نقاشي به نمايش در آمده است.

كتابخانه فردوسي، در ابتدا بيشتر كاربري تشريفاتي داشت و اتاق ضلع شرقي آن به تالار پذيرايي آرامگاه اختصاص يافته بود.  فرش نفيسي به مساحت ۳۷ متر مربع از كارخانه صابر مشهد هم آنجا پهن شده بود. در كنار اتاق كتابخانه اي با ۹۰۰۰ جلد كتاب قرار داشت كه پس از بازسازي آرامگاه، به دليل محدوديت فضاي ساختمان، فضايي دو طبقه به آن افزوده شد.

در سال ۱۳۹۲ با اهداي حدود ۵۰۰۰ جلد كتاب به اين كتابخانه، شرايط براي ايجاد كتابخانه اي با محوريت شخصيت حكيم ابوالقاسم فردوسي، شاهنامه و منطقه تاريخي طوس همزمان با ۲۵ ارديبهشت ماه ۱۳۹۳ در روز بزرگداشت حكيم ابوالقاسم فردوسي افتتاح شد.

كتابخانه مجموعه

مهدي اخوان ثالث

در محوطه آرامگاه فردوسي، مهدي اخوان ثالث، شاعر پرآوازه و موسيقي پژوه ايراني، در بخش غربي مجموعه آرامگاهي فردوسي و در ضلع جنوبي موزه قرار دارد. تنديس نيم تنه وي در كنار آن نصب شده و هرسال در روز چهارم شهريور خانواده و دوست دارانش براي برگزاري مراسم به اين مكان مي آيند.

مجسمه يادبود فردوسي

مجسمه مشهور فردوسي توسط ابوالحسن صديقي، هنرمند ايراني، در ايتاليا ساخته و به اين آرامگاه آورده شده است.امروزه در قسمت تالار آرامگاه هم مي‌توانيد تنديس هايي كه توسط فريدون صديقي، پسر ابولحسن صديقي از داستان هاي شاهنامه ساخت شدنده‌اند را ببينيد.

آرامگاه فردوسي ساعت بازديد

زمان بازديد: همه روزه نيمه اول از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ و نيمه دوم از ۸:۰۰ تا ۱۶:۳۰

قيمت بليط آرامگاه فردوسي

كمتر پيش مي آيد كه هزينه ورودي به آرامگاه فردوسي در فصول پر بازديد تغيير كند و معمولاً ثابت است.

هزينه ورودي: ۵۰۰۰ تا ۸۰۰۰ تومان براي اتباع ايراني و ۵۰۰۰۰ تومان براي اتباع خارجي است.

مجسمه ابوالقاسم فردوسي طوسي

آرامگاه فردوسي كجاست؟

آدرس: توس، انتهاي بلوار بهارستان

سواري شخصي: از شهر مشهد به سمت قوچان برويد و در سه راهي فردوسي به سمت راست بپيچيد تا چند كيلومتر جلوتر به بلوار بهارستان برسيد. در انتهاي بلوار آرامگاه حكيم فردوسي واقع شده است.

وسايل نقليه عمومي: مي توانيد از وسايل نقليه عمومي هم استفاده كنيد. به پايانه فردوسي در مشهد برويد و سوار اتوبوس هاي خط ۲۰۲ شده و ظرف مدت ۴۵ دقيقه به آرامگاه برسيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۳:۳۸:۵۳ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
موزه خودروهاي تاريخي ايران ، تعداي از بهترين،قديمي ترين وگرانترين اتومبيل هاي جهان را از عهد قاجار تاكنون را يكجا گرد هم آورده تا در برابر چشمان شما به نمايش بگذارد.
موزه خودروهاي تهران

 بسياري از افراد هستندكه با ديدن ماشين هاي قديمي از خود بيخود مي‌شوند وبراي ديدنشان وقت مي‌گذارند ويا حتي سعي مي كنند يكي از آن‌ها را بخرند و به اصطلاح تميز كنند و سوارشوند. آن‌ها همه خودرو‌هاي جديد و قديمي را مي‌شناسند، به اين افراد مي گويند «عشق ماشين» اگر شما هم جزو آن‌ دسته از عشق ماشين‌ها هستيد. مجله گردشگري به شما پيشنهاد مي‌دهد حتماً سري به موزه خودرو تهران بزنيد. اصلاً بياييد با مجله دلتا همه با هم به ديدن اين خانه سالمندان اتومبيل ها برويم.

موزه خودروهاي ايران

ورود خودرو به ايران

در دوره قاجار دستگاهي براي حمل‌ونقل پادشاه قجري و درباريان وارد ايران شد، هياهوي بسياري را  به دنبال داشت. در سال‌هاي نخست فقط مورد استفادۀ پادشاه، درباريان و اشخاص تراز اول كشور بود، اما پس از ۲۶ سال يعني از سال ۱۳۰۵ مورد توجه مردم هم قرار گرفت و آنها هم سراغ اين پديده رفتند.

موزه خودرو تهران

موزه خودرو تهران در زميني به مساحت ۲۲۰۰۰ متر مربع افتتاح شد و  ۱۰ هزار متر مربع آن فضاي مسقف است و سالن نمايش آن ۳۰۰۰ متر مربع. در حال حاضر ۴۵ دستگاه اتومبيل، ۲ ارابه كالسكه، ۳ دستگاه موتور سيكلت در سالن نمايش در معرض ديد عموم قرار داده شده كه هركدام از اين اتومبيل ها براي خود داستاني دارند.

اتومبيل هاي كلاسيك تهران

كالسكه هاي موزه خودرو

  • كالسكه نادري يا ناصري
    به محض ورود به موزه، سمت راست خود را نگاه كنيد، نخستين چيزي كه مي‌بينيد ارابۀ كالسكه‌اي با نام كالسكه «ناصري» يا نادري است كه در نوع خود قديمي‌ترين ايران است و ۱۲۰ سال پيش در وين پايتخت اتريش ساخته شد و پس از ترور ناصرالدين شاه در حرم شاه عبدالعظيم حسني او را در كالسكه گذاشتند و به كاخ منتقل كردند.
    پس از ناصرالدين شاه هم از اين كالسكه براي انجام مراسم‌هاي تشريفاتي ساير شاهان استفاده شد كه حتي گفته مي‌شود اتاق اين كالسكه حالتي شناور دارد كه سبب مي‌شود سرنشين آن احساس ناهمواري نكند.
  • كالسكه تاجگذاري
    كالسكه مخصوص تاجگذاري هم ساخت كارگاه‌هاي معروف كالسكه سازي در اتريش است. نمونه ديگري كه حداقل يكصد سال قدمت دارد. در آن دوران كالسكه به رنگ آبي لاجوردي بود. نماي بيروني آن از طلاست. حتي تا دوران پهلوي نيز كاربرد سلطنتي داشت.
    در دوران پهلوي اما، اين كالسكه را به رنگ مشكي در آوردند و از آن در مراسم تاج‌گذاري استفاده كردند. كالسكه تاج‌گذاري نيز در موزه خودرو تهران كنار كالسكه نادري قرار دارد.
    كالسكه تاج گذاري

خودرو هاي موزه خودرو

در اين موزه ده ها اتومبيل قديمي از شركت ها و برندهاي درجه يك و لاكچري را خواهيد ديد. مجموعه اي از بهترين ها و در پاره اي موارد منحصر به فردترين هاي صنعت خودروسازي. اين ثروت ملي و نمايش آنها نمونه هايي نادر هستند مانند مجموعه غني از مدلهاي رولز-رويس از جمله رولز –رويس سيلور گوست احمد شاه قاجار، مدل افسانه اي فانتوم ۴ ضد گلوله، فانتوم ۳، مجموعه مرسدس بنزها، مدل استثنائي ۵۰۰ كا، ليموزين، ۱۹۰ SL كه همه اينها وتعداد ديگري از خودروهاي استثنايي را در اين موزه مي توان ديد. بازديد از اين موزه مي تواند روزي به ياد ماندني را براي همه گردشگران رقم بزند.

  • رولزرويس
    يك اتومبيل رولزرويس فانتوم چهار در اين موزه وجود دارد. زمان توليد آن از ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۶ ميلادي بود و فقط ۱۸ دستگاه از آن در كل دنيا داشت. جالب است به شما بگويم يك دستگاه آن ضدگلوله بود كه براي خانواده سلطنتي ساخته شده بود!
  • موريس آكسفورد
    خودروي موريس آكسفورد در سال ۱۹۱۲ توليد شد. كه در موزه خودروهاي تهران يكي از آن‌ها را به رنگ قرمز خواهيد ديد. حجم موتور اين خودروي يكصد ساله هزار و ۱۸ سي سي است و تا ۱۰ اسب بخار قدرت توليد كند كه براي زمان خود بسيار مطلوب بوده است.
  • مرسدس بنز K500
    مرسدس بنز K500، جزء با ارزش‌ترين اموال موزه به شمار مي‌آيد و مسئولين موزه خودرو  هم بر همين باورند. رنگ سبز دارد. در سال ۱۹۳۴ ساخته شده است و جزء اولين خودروهاي سوپر اسپرت جهان به شمار مي‌آمده. اين خودرو تنها ۳۵۴ دستگاه از آن در سطح جهاني توليد شد كه يكي از آن‌ها در ايران است.
    رولزرويس كلاسك K500
  • لامبورگيني
    لامبورگيني كانتاش، جزء خودروهاي سوپر اسپرت دهه هفتاد ميلادي و ساخت كشور ايتاليا است. موفق‌ترين نمونه‌هاي لامبورگيني در تمام طول تاريخ. كانتاش موزه خودرو تهران در سال ۱۹۷۴ ساخته شده و داراي يك پيشرانه ۱۲ سيلندر خطي‌است. تا سرعت ۳۱۰ كيلومتر در ساعت مي تازد و نمونه بي نظير و ديدني ميراث ارزشمند ايران است.
  • ليموزين
    داخل سالن موزه خودرو، دو ليموزين قرار دارد. اولي يك دستگاه بنز ۶۰۰ است و در طرف ديگر سالن، يك ليموزين بزرگ شش سيلندر وجود دارد كه چراغ‌هاي جلوي آن روي سپر نصب شده و در ساخت آن ۶ كيلو طلا استفاده شده است.
  • پورشه بنز فلكس واگن !
    شايد تعجب كنيد اين ديگر چه شتر گاو پلنگي بايد باشد. به شما ميگويم. در برهه‌اي از زمان، سه خودروساز آلماني، پورشه، بنز و فولكس واگن، تصميم به همكاري مشترك گرفتند. يك خودرو شد  هرچند در بازار عمومي از آن استقبال نكردند و اين همكاري اول و آخر سه خودروساز معروف آلماني بود اما اين شگفت انگيز است كه آخرين بازمانده از اين همكاري در موزه خودرو تهران قرار گرفته است.

موزه خودرو تهران كجاست؟

آدرس موزه خودرو تهران: بين كيلومتر ۱۰ و ۱۱ جاده مخصوص كرج -جنب بانك توسعه تعاون- داخل خيابان بيست و پنجم -موزه خودروهاي تاريخي ايران

خودرو هاي با ارزش موزه

وسيله نقليه شخصي: به كمربندي آزادگان برويد. با استفاده از تابلوهاي راهنما، وارد خروجي جاده مخصوص كرج شويد. توجه داشته باشيد كه سه خروجي ديگر هم به سمت كرج مي‌روند اما شما بايد وارد جاده مخصوص يا همان لشگري بشويد. بين كيلومتر ۱۰ و ۱۱، وارد لاين كندرو شويد و بعد از كارخانه مينو، وارد خيابان بيست و پنجم شويد.

مترو: در ايستگاه چيتگر پيادهشويد و با استفاده از اتوبوس‌هاي شهرك دانشگاه، دقيقاً جلوي در موزه پياده شويد.

اتوبوس: به ترمينال آزادي برويد و از آنجا اتوبوس‌هاي شهرك دانشگاه را سوار شويد و به موزه برويد.

تاكسي: در ضلع غربي ميدان آزادي، تاكسي‌هايي هستند كه شما را دقيقا جلوي موزه پياده مي‌كنند.

موزه خودرو تهران ساعت بازديد

ساعات بازديد از موزه خودرو ،همه روزه ۸صبح تا ۸ شب است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۳:۲۶:۳۳ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
اتاق‌هاي طبقه بالاي هتل كاروانسراي عباسي اصفهان، بيشتر هوادار دارند. چشم‎اندازشان دلبرانه‌تر است و مسافران هتل، براي آن سر و دست مي‌شكنند. يك موزه تمام عيار با بهترين نمونه‌هاي مقرنس‎كاري، گچبري، نقاشي ديواري، آينه‎كاري و ...
هتل عباسي اصفهان

در دوره صفـوي، شهر اصفهان از چنان شكوهي بهره مند شد كه آن را نصف جهان نامـيدند. در ميان آثار يادگار عصر صفوي، مجموعـه مدرسـه، بازارچه و كاروانسـرايـي مانـده كه در خيـابان چـهارباغ اصفهان مي‌درخشد. در صفحه معرفي هتل هاي‌ما امروز به يكي از كهن ترين مهمانسراهاي ۵ ستاره اصفهان مي‌رويم، از مجلل‌ترين هتل‌هاي ايران. همان جا كه خارجي‌ها به شوق يك شب خوابيدن در آن راهي ايران مي‌شوند و در رنكينگ‌هاي جهاني هم رتبه بالايي دارد. يكي از زيباترين اقامتگاه‌هاي خاورميانه. با مجله دلتا بمانيد تا به هتل عباسي اصفهان سر بزنيم.
سوئيت صفوي هتل

هتل عباسي اصفهان

هتل كاروانسراي عباسي در اصفهان، خيابان آمادگاه قرار دارد يعني اين هتل در قلب بافت تاريخي اصفهان است. هتلي منحصربه‎فرد و افسونگر، در مركز نصف جهان. چشم‎انداز گنبد زيباي مدرسه علميه چهارباغ از داخل كاروانسرا معلوم است. در فضاي گرگ و ميش صبح و غروب، از فرط زيبايي، دل همه ميهمانان را مي ربايد.

به هتل عباسي اصفهان، “كاروانسراي مادر شاه” هم مي‌گويند. به دستور شاه سلطان حسين صفوي ساخته شد و او، كاروانسرا را به مادرش تقديم كرد. اين يعني اين هتل از همان اول به شكل يك كاروانسرا ساخته شده بود. ۳۰۰ سال پيش هم مهمان پذير بود تا به امروز كه يكي از زيباترين هتل‌هاي ۵ ستاره شده است. مجهز و بزرگ است. دو طبقه دارد و در زماني كه كاروان‌هاي تجاري به اين هتل-كه البته آن روزها هتل نبود- مي‌آمدند، تجار قدرتمند ترجيح مي‌دادند اتاق‌شان در طبقه پايين باشد. اتاق‌هاي پايين در تابستان خنك‌تر و در زمستان گرم‌تر بودند.

امروز اما، اتاق‌هاي طبقه بالا بيشتر هوادار دارند. چشم‎اندازشان دلبرانه‌تر است و مسافران هتل، براي آن سر و دست مي‌شكنند. هتل عباسي اصفهان را بايد يك موزه تمام عيار از دنياي زيبايي ها ناميد. ده ها عكس بي نظير در اينتر نت و شبكه هاي اجتماعي و صفحه هاي گردشگري از آن خواهيد ديد.

هتل كاروانسراي عباسي

اتاق ها و سوئيت هاي هتل عباسي اصفهان

بهترين نمونه‌هاي مقرنس‎كاري، گچبري، نقاشي ديواري، آينه‎كاري و … را مي‌توانيد در فضاهاي داخلي هتل ببينيد. هر اتاق و هر فضا در اين هتل به يك شكل خاص است. يعني هيچ دو اتاقي را پيدا نمي‌كنيد كه كاملاً شبيه به هم باشند. همين آن را جذاب‌تر و خواستني‌تر كرده است.

 ۲۲۵ باب اتاق، سوئيت و آپارتمان دارد. اتاق هاي معمولي يك تخته و دو تخته، چشم انداز و پرديس، سوئيت هاي معمولي، سوئيت قاجار، سوئيت صفوي، سبز و نيز آپارتمان دو و سه خوابه بوده و همه اتاق ها مجهز به سيستم ايمني و استاندارد روز دنيا هستند. نماي استثنائي و زيباي باغ و گنبد فيروزه اي مدرسه چهارباغ منظره اي بي بديل را براي اتاق هاي مشرف به باغ به ارمغان آورده است. سبك معماري قاجار و صفوي در برخي از سوئيت ها از جمله امكاناتي محسوب مي‌شود كه كمتر هتلي در جهان نظير آن را دارد.

سوئيت قاجار هتل عباسي

  • سوئيت قاجار هتل عباسي
    سوئيت هايي دو نفره با سبك معماري قاجار و فضايي رويائي و خيال انگيز، مقرنس هاي زيبا و در و ديوار نگارين همراه با چشم انداز باغ يكي از معروف ترين و خواستني ترين بخش هاي اين هتل است كه معمولاً مورد توجه توريست هاي خارجي است.
  • سوئيت صفوي هتل عباسي
    سوئيت هايي رو به باغ داراي دو اتاق خواب دو نفره؛ كه معماري آن متعلق به دوران صفوي است. به قدري اين سوئيت ها زيبا هستند كه نمي‌توانيد شب موقع خواب هم چشمانتان را ببنديد. تلفيق گچ بري، تشعير، تذهيب و مقرنس، فضايي منحصر به فرد را براي اين سوئيت ها خلق كرده كه مشابه آن به سختي يافت مي شود.
    سوئيت صفوي هتل عباسي

رستوران هاي هتل

  • تالار چهلستون
    رستوران اصلي اين كاروانسراست. در زيبايي و ظرافت بي نظير است. سبك معماري صفوي و قاجار، صندلي هايش الهام گرفته از صندلي داريوش كبير در نقوش سنگي تخت جمشيد است، تزئينات ديوارها و سقف، ستون ها، نرده ها، كفپوش ها، درها و شيشه ها و حتي چراغ ها و آويزهاي سقف، زيبايي را در ميانه اين تالار فوران مي‌كند.
    در دو طبقه و با ظرفيت ۴۰۰ نفر،ساخته شده. انواع اشتهاآورها، غذاهاي ايراني، فرنگي، دريايي و دسر سرو مي گردد.
    ساعات كاري رستوران چهل ستون هتل عباسي ظهرها از ساعت ۱۲ الي ۱۵ و شب ها از ساعت ۱۹ الي ۲۳  مي‌باشد.
  • سالن صبحانه
    يكي از بي نظير ترين زيبايي هاي محض را در اين تالار خواهيد ديد. نقش ها و آئينه كاري هاي اين تالار به سبك قاجار است. طرح هاي گل و مرغ و تك چهره دارد. نماي زيباي گنبد فيروزه اي مدرسه چهارباغ كه از پنجره هاي كوچك چوبي اين تالار لذت صرف صبحانه اي كامل و متنوع را دوچندان مي‌كند.
  • كافه ترياي نقش جهان
    كافي شاپ نقش جهان پر است از نقش هاي زيبا و طرح هاي ماندگار. فضايي دلنشين دارد و ديدارهاي رسمي و دوستانه تان را پشتيباني خواهد كرد. از ساعت ۸ الي ۲۳ با سرو انواع قهوه، كيك و دسر، گلاسه، بستني و همچنين انواع پيتزا و فست فود از شما پذيرايي خواهد كرد.
    كافه تريا
  • سفره خانه سنتي
    در انتهاي محوطه باغ و در ضلع شرقي آن ۲۰ سال پيش بازسازي شد و اكنون در دو بخش سرپوشيده و فضاي باز، مشغول به كار است. در بخش سرپوشيده، طراحي دارد كه شما را به گذشته هاي ناب و خاطره انگيز مي برد. شب هاي بي نظير اقامت در هتل عباسي اصفهان را از ساعت ۱۹ الي ۲۳ مي توانيد براي خود بسازيد.
  • چايخانه سنتي
    در ضلع شمالي مهمانسرا و رو به روي دري كه به سرسراي اصلي، غرفه اي با ديوارها و سقف بلند كاشي كاري شده و دو ايوان دو طبقه در دو طرف آن قرار دارد كه اكنون به عنوان چايخانه از آن استفاده مي شود. با سرو انواع چاي و دمنوش و آش رشته مخصوص عباسي از ساعت ۱۶:۳۰ الي ۲۲:۳۰ ميزباني شما را به عهده دارد.
  • رستوران چشم انداز
    واي كه اينجا يكي از بي نظير ترين بخش هاي مورد علاقه همه مهمانان هتل است. ازبلنداي اين نقطه، تمام شهر زير پاي شما خواهد بود و مي توانيد نمايي ۳۶۰ درجه از شهر اصفهان را ببينيد. تصويري كه نه تنها براي گردشگران داخلي و خارجي كه براي بسياري از شهروندان اصفهاني نيز جالب و هيجان انگيز است. ۲۵۰ نفر ظرفيت دارد و گزينه اي بسيار مناسب براي مهماني هاي خانوادگي، جمع هاي دوستانه و يا گردهمايي شغلي صميمانه است. بي اغراق بگويم كه صدها عكس از همين خنقطه براي خود ثبت خواهيد كرد.
    رستوران چشم انداز هتل

حياط هتل عباسي اصفهان

و اما حياط بي رحمانه زيباي هتل. از زيبايي و دلفريبي‌اش هرچه بگوييم كم است. حياط داخلي هتل نمونه بارز يك باغ ايراني است. حوض دارد. نهري روان و باغچه و فضاي سبز دارد و روح  را نوازش مي‌دهد. در تابستان و بهار، در همين حياط افسونگر ميز و صندلي مي‌گذارند. مي‌توانيد آنجا شام و ناهار نوش جان كنيد و لذت ببريد. براي همين بهترين زمان رفتن به هتل عباسي، بهار و تابستان است. هرچند حيف است قدم زدن در يك روز برفي در اين در حياط باصفاي هتل عباسي اصفهان را از دست بدهيد.

رويدادهاي مهم، مهماني‌هاي خاص و جشن‌هاي ازدواج در حياط اين هتل برگزار مي‌شود. راستش مي خواهو بگويم اگر حتي قصد اقامت نداريد، خودتان را به يك شام يا حتي قهوه در يكي از اين كافه‌ها و رستوران‌ها دعوت كنيد. در واقع اين كاري است كه مي توانيد براي يك سفر فراموش نشدني در قلب تپنده تاريخ اصفهان براي خودتان انجام دهيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هتل، مجله دلتا،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۳:۱۳:۴۵ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
تعدادي رستوران هندي در تهران هست كه مي تواند طعم اصيل غذاهاي هندي را با شما به اشتراك بگذارد.
رستوران هندي

از طرفداران غذاهاي تندو‌تيز هندي هستيد؟ تجربه‌ طعم غذاهاي ملل را دوست داريد؟ دلتان مي خواهد غذايتان پر از ادويه هاي مختلف باشد؟ اصلاً از نظرم خوردن غذا يكي از لذت بخش ترين كارهاي دنياست مخصوصاً امتحان كردن و چشيدن غذاهاي كشورهاي ديگر. رستوران‌ هاي مختلفي در تهران هستند كه اين امكان را به ما مي‌دهند. مانند رستوران هاي بين المللي بام لند تهران و يا رستوران غذاي ايتالياي و چيني كه در همه جاي ايران پخشند. مجله گردشگري مان اينجاست تا شما را به چند رستوران هندي در تهران ببرد. مطمئنم هندي ها چاشني ها و طعم دهنده هاي فراواني براي خوش مزه كردن يك غذا استفاده مي كنند. با مجله دلتا بمانيد.

۱. رستوران چينگاري

رستوران مهاراجه

بيشتر كساني كه رستوران‌هاي مختلف هندي را امتحان كرده‌اند معتقدند اين رستوران يكي از بهترين رستوران‌هاي هندي در تهران است. در آن مي‌توانيد غذاهاي اصيل هندي را بخوريد، به قدري به طعم اصيلش نزديك است كه شما حتي خيلي وقت‌ها مشتري‌هاي هندي را در اين رستوران مي‌بينيد. فضايي شيك و تميز دارد و وقتي وارد رستوران چينگاري مي‌شويد محيط تاريك و دنج و وسايل و مجسمه‌هاي هندي شما را سر ذوق خواهد آورد. سه نوع مبل و صندلي هم براي مهمانان قرار داده شده كه مي‌توانيد مبل‌هاي راحتي يا صندلي‌هاي معمولي يا بلند را بسته به سليقه‌تان انتخاب كنيد.
منوي رستوران چينگاري نصبتاً گران است اما از نظر تنوع كم‌ و كسري ندارد و گزينه‌هاي متنوعي پيش رويتان خواهد بود.
آدرس رستوران چينگاري: مطهري-خيابان مفتح شمالي-چهارراه زهره جنب بانك ملت پلاك ۶

۲. رستوران مهاراجه

رستوران مهاراجه

مهاراجه از قديمي‌ترين رستوران هاي هندي تهران است. همزمان با هتل جهان در سال ۱۳۴۰ افتتاح شده و يعني حدود ۵۶ سال قدمت دارد! فضايش بسيار جذاب است. يك فيل طلايي هندي و كاشي‌كاري‌هايي كه روايت‌گر زندگي روزمره مردم بمبئي هستند را در اين رستوران خواهيد ديد. وقتي وارد آنجا شويد، موسيقي هندي و فضاي درون آن چنان با روح شما حرف مي‌زند كه گويا به هندوستان سفر كرده ايد. در تنور رستوران نان‌هاي تازه و سنتي هندي هم پخته مي‌شوند، سمبوسه، غذاهاي برنجي و كبابي و تندوري و دسر و نوشيدني‌هاي مخصوص هم سرو مي شود كه دستتان را در انتخاب غذا باز مي‌گذارد.
منوي رستوران مهاراجه از نظر قيمت قابل قبول است.
آدرس رستوران مهاراجه: خيابان وليعصر، نرسيده به چهارراه طالقاني، جنب كوچه رحيم زاده، هتل جهان

۳. رستوران تاج محل

رستوران تاج محل

يكي از شناخته‌‌ شده‌ ترين رستوران‌هاي هندي تهران رستوران تاج محل است. به طوري كه از هركس نام يكي از رستوران‌هاي هندي را بپرسيد بلافاصله نام اين تاج محل را به شما مي گويد. به واسطه هتل تاج محل و نماي ساختمانش از اتوبان حقاني بسيار مشهور است. اگر دست‌ جمعي به اين رستوران مي‌رويد و كسي در جمعتان باشد كه غذاهاي تند را دوست ندارد مي‌توانيد موقع سفارش درخواست كنيد تا غذاي او تند سرو نشود. جوجه تندوري و شاهي قورمه و كشميري كباب از محبوب‌ترين غذاهاي تاج محل هستند كه معمولاً هم پيشنهاد سرآشپز است.
منوي رستوران تاج محل از نظر قيمت به نسبت بالاست.
آدرس رستوران تاج محل: شيخ بهائي جنوبي-پلاك ۲۹

۴. رستوران هندي تندور هتل سفير

رستوران تاج محل تهران

اين رستوران هم از قديمي‌ترين رستوران‌هاي هندي پايتخت به شمار مي رود. غذا ها در فضاي باز سرو مي شود و پرسنل آن خوش‌برخورد هستند. تندور هم مثل مهاراجه نان‌هاي هندي‌اش را همان‌جا در تنور مي‌پزد. غذاهاي گياهي، گوشتي، تندوري، دريايي و كاري مرغ سرو مي‌كند. اما جوجه تندوري و قورمه شاهي‌اش را حتماً تست كنيد و يادتان نرود دسرهايش را هم سفارش دهيد.
منوي رستوران تندور قيمت‌هاي قابل قبولي دارد اما بايد يادتان باشد براي حق سرويس انعام دهيد.
آدرس رستوران تندور: ميدان هفتم تير، خيابان مفتح جنوبي، روبروي ورزشگاه شيرودي، كوچه اردلان، هتل سفير

۵. رستوران دهلي دربار

رستوران دهلي دربار

يكي از شيك ترين رستوران هاي هندي در تهران دهلي دربار است. در محيط اين مكان از اِلمان هاي هندي به خوبي بهره برده شده است. نظير بودا و ساري. موسيقي زنده جزء لاينفك اين رستوران است و مي‌توانيد در محيطي آرام از خوردن يك غذاي هندي خوشمزه و اصيل لذت ببريد. فضاي VIP با ظرفيت ۶۰ نفر دارد. بهترين غذاهاي آن ماهي مخصوص، كشميري كباب، ماهي تيكه، برياني گوشت گوسفند، ميگو پاكورا، روغن جوش و ماتن ساكوالاست. نان‌هاي خوشمزه اين رستوران هم عالي هستند پاپادام و برانا بيجابي را هم از دست ندهيد.
منوي رستوران دهلي دربار بسيار متنوع است هرچند قيمت هايش كمي بالاست ولي به لذت غذاهاي خوشمزه اش مي‌ارزد.
آدرس رستوران دهلي دربار: پاسداران، بالاتر از برج سفيد، نبش بوستان هفتم، جنب موسسه ثامن الائمه، رستوران دهلي دربار

۶. رستوران هندي مالاسا

رستوران ماسالا

از جنوب تا شمال هند كه برويد هر ايالت و منطقه غذاهاي خاص خودشان را دارند. رستوران ماسالا گلچيني از اين غذاهاي خوشمزه را در منوي خودش فراهم كرده و انواع برياني‌ها و جوجه تندوري، مرغ تيكا، انواع نان هاي خوشمزه هندي مثل پراتا و روتي وَ غذاهاي ملي هند را سرو مي‌كند. كيفيت غذاهايش مثال زندني است و  شب‌هايش شما را ياد شب‌هاي بنبئي مي‌اندازد.
منوي رستوران ماسالا قيمت هاي مناسبي دارد و پرداخت حق سرويس آن اجباري نيست.
آدرس رستوران ماسالا: نبش گلستان يكم، پاساژ پريس سنتر، طبقه سوم

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تهرانگردي، سفر، گردشگري، مجله دلتا،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۲:۵۶:۴۸ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
از كنار كاخ ناصري رودخانه‌اي مي‌گذرد كه از چشمه گله گيله جاري‌است. مسير 15 كيلومتري را طراوت مي‌بخشد و معمولا در عكس‌هاي روستاي شهرستانك تركيب درختان سر به فلك كشيده را كنار اين رودخانه ديده‌ايد.
روستاي شهرستانك

روستايي در شمال كوه توچال تهران و در جاده چالوس قرار گرفته است كه قدمت آن به ۳۰۰۰ سال مي‌رسد. منبع آب و چشمه‌اي پر آب دارد و مردم را گرد هم آورده. منطقه‌اي خوش آب و هوا با ۵۰۰ هكتار مساحت. تركيبي چشم‌نواز از تاريخ و طبيعت حيرت‌انگيز است و ناصرالدين شاه هم به راحتي از آن نگذشته و كاخي در آن ساخته است. مجله گردشگري مان امروز به روستاي شهرستانك مي‌رود. مقصدي مناسب براي دوري از دغدغه‌ها و روزمرگي. براي آخر هفته‌اي فرح بخش با مجله دلتا بمانيد.

عكسهاي شهرستانك

شهرستانك كجاست؟

شهرستانك روستايي از توابع آساراي كرج است و در مرز دو استان تهران و البرز قرار گرفته. فاصله كمي با تهران و كرج دارد، گردشگران بسياري سالانه به آن جذب مي‌شوند. اين روستا جاده‌اي كوهستاني، دره‌اي سرسبز، باغ‌هاي ميوه و كوچه‌ باغ‌هايي زيبا دارد كه در سفرتان مي‌توانيد از قدم‌زدن در آن‌ها لذت ببريد. از روستايي كه در هر صورت براي رسيدن به آن بايد راهي جاده چالوس شوي، مجبوري به جاده چالوس بزني، توقعي جز زيبايي محض سراغ داريد؟! مسير پيچ در پيچ و كوهستاني كه تقصير بيش از نيمي از خاطرات سفرمان به شمال، بر گردن اوست.

از جاده چالوس شهرستانك

جاهاي ديدني روستاي شهرستانك

  • كاخ ناصري روستاي شهرستانك

    كاخ شهرستانك عمارت ييلاقي‌ ناصرالدين‌شاه قاجار است. وقتي كه نتوانست از آب‌ و هوا و طبيعت بي‌نظير اين روستا بگذرد. كاخ ناصري معروف‌ترين جاذبه اين روستاست كه به دستور او در انتهاي دره شهرستانك كه گله گيله نام دارد بنا شد. برخي محلي‌ها مي‌گويند يكي از زنان ناصرالدين شاه در اين كاخ به خاك سپرده شده است!

    عمارت ناصري شامل يك ساختمان دو طبقه (ديواني يا بيروني) و يك ساختمان يك طبقه (حرمسرا يا اندروني) بود و با ديوار از هم جدا شده بودند. كاخ شهرستانك از شهريور ۱۳۷۶ جزو ميراث فرهنگي است و در فهرست آثار ملي ايران قرار دارد. كمي آن طرف‌تر از روستا و در كنار رودخانه قرار دارد. بايد از روستا خارج شويد و به سمت كوچه باغ‌ها برويد. اينجا ورود با اتومبيل ممنوع است و بايد پياده وارد آن شويد. تابلوهاي راهنما شما را به آن مي‌رساند.

اگر قصد رفتن به كاخ شهرستانك را داريد تصور نكنيد با يك عمارت شاهانه طرف هستيد، اين روزها اين كاخ كه زماني جلال و شكوه داشته به خرابه‌اي بدل شده كه ديوارهايش پر است از ديوارنوشته‌هايي كه گردشگران نوشته‌اند. در و پنجره‌ها و ستون‌هاي شكسته تصوير قشنگي از يك مكان تاريخي نيست.

كاخ ناصرالدين شاه شهرستانك

  • چشمه گل گيله

    از كاخ ناصري كه به سمت شمال حركت كنيد، به چشمه زلالي به نام گله گيله يا گل كيله مي‌رسيد. از زير سنگي مي‌جوشد و به رودخانه مي‌ريزد. اگر براي كمپ زدن آمده‌ايد مي‌توانيد ناهار خود را اينجا بخوريد، اطراف اين چشمه درختان ميوه و طبيعت زيبايي دارد. اگر در فصل زيباي زمستان به اينجا بياييد، يك تابلوي نقاشي زمستانه را در برابر خود خواهيد ديد.

  • قلعه دزدبند شهرستانك

    بقايايي از يك بنايي تاريخي ديگر روي بلندترين قله كوه شهرستانك، ديده مي‌شود. از دوران ساسانيان باقي مانده و فقط پايه‌هاي اتاق‌ها و قسمتي از سقف يك اتاق آن باقي است. كاربري واقعي اين بنا مشخص نشده و نام آن  قلعه دختر يا قلعه دزدبند است. سفال‌هاي يافت شده آنجا، بنا را به دوره اسلامي ربط مي‌دهد. بايد به سمت كوه شاه نشين كه دقيقا در پشت كاخ ناصري قرار دارد برويد و بعد از نيم ساعت به قلعه خواهيد رسيد.
    قلعه دختر يا قلعه دزدبند

  • كتيبه ناصري شهرستانك

    كاخ ناصري را كه به سمت ضلع شرقي‌اش برويد، سنگي عظيم با ارتفاع حدود ۴ متر خواهيد ديد. نوشته خوانايي ندارد؛ اما روايتي محلي مي‌گويد اين سنگ در زمان ناصرالدين شاه از صخره مشرف به كاخ او جدا شده و به اينجا پرت شده است. از آنجا كه صدمه‌اي به كاخ نزده، ناصرالدين شاه دستور مي‌دهد شرح اين واقعه را بر روي همان سنگ بنويسند.

  • درخت اورس روستاي شهرستانك

    درختاني با قدمت بسيار كه هويتي افسانه‌اي دارند را اُرس مي‌نامند. درخت اورس شهرستانك كه محلي‌ها آن را هورست هم مي‌نامند به ۲۸۰۰ سال پيش باز مي‌گردد و از ديدني‌هاي روستا به شمار مي‌رود. ارتفاع اين درخت به ۱۷ متر مي‌رسد و عرض آن تقريبا ۱۴ متر است.
    براي رسيدن به اين درخت به سمت جنوب شرقي روستا راهي شويد و به يك مسير خاكي برسيد و بعد از حدود ۲۰ دقيقه اين درخت زيبا را خواهيد ديد. اينجا تابلو راهنمايي ندارد و خوب است براي رسيدن به آن از محلي‌ها كمك بگيريد.
    درخت ارس

  • رودخانه و آبشار

    از كنار كاخ ناصري رودخانه‌اي مي‌گذرد كه گفتيم از چشمه گله گيله جاري‌است و راهيِ دل روستا مي‌شود. مسير ۱۵ كيلومتري را طراوت مي‌بخشد و فضايي روح افزا ايجاد مي‌كند. معمولاً در عكس‌هاي روستاي شهرستانك تركيب درختان سر به فلك كشيده را كنار اين رودخانه ديده‌ايد.

    اگر در امتداد كاخ ناصري مسير رودخانه را دنبال كنيد قبل از رسيدن به چشمه، آبشار كم ارتفاع و عريضي را خواهيد ديد كه سقوط آب چشم نوازي را به شما نشان مي‌دهد و موسيقي دل انگيزي برايتان مي‌نوازد.
    چشمه و رودخانه شهرستانك

آدرس روستاي شهرستانك

آدرس: استان البرز، شهر كرج، جاده چالوس، منطقه آسارا، نرسيده به گچسر

سواري شخصي: مي‌توانيد وارد جاده كرج – چالوس شويد. اگر از كرج بياييد، بعد از حدود ۴۴ كيلومتر رانندگي و گذر از روستاي آسارا، نرسيده به گچسر، به دوراهي شهرستانك كه در سمت راست‌تان است مي‌رسيد. تابلويي مسير را به شما نشان مي‌دهد. حدود ده دقيقه بعد در روستا خواهيد بود.

اگر از محور چالوس – كرج به شهرستانك مي‌رويد، بعد از گچسر و نرسيده به آسارا، تابلوي شهرستانك در سمت جاده نمايان خواهد شد.

قبل از روستا، بايد در محوطه‌اي خودروي خود را پارك كنيد و با كمي پياده‌روي به روستا برسيد.

 وسايل نقليه عمومي: به اينكه سفر خود را از كجا به سمت شهرستانك آغاز مي‌كنيد، راه‌هاي متفاوتي وجود دارد. فقط كافي‌است بدانيد: بايد از تاكسي‌ها و اتوبوس‌هايي استفاده كنيد كه از جاده چالوس مي‌گذرند تا بتوانيد در دو راهي شهرستانك پياده شويد. پس از پياده شدن ماشين‌هاي گذري شما را به روستا مي‌برند و يا اينكه اگر پياده گرد يا گردشگر حرفه‌اي هستيد، مي‌توانيد مسير را تا رسيدن به روستا پياده طي كنيد.
آدرس شهرستانك

مسير كوهنوردي

اين يك مسير پيشنهادي براي كوهنوردان است. از قله توچال به سمت شهرستانك و بالعكس مسير صعودي متفاوتي وجود دارد. انتهاي روستاي شهرستانك بن بست است و به سه درّه منتهي مي‌شود. يكي از اين دره‌ها به سمت قله توچال مي‌رود و دقيقا همان مسيري‌است كه كوهنوردان از آن به روستا مي‌آيند.

مسير از سمت غرب توچال پس از طي حدودا يك ساعت شما را به قله شاه نشين مي‌رساند. از اين قله پس از يك ساعت و نيم پياده روي به روستاي شهرستانك خواهيد رسيد. در ابتدا به كاخ ناصري مي‌رسيد و از آن به بعد مي‌توانيد حسابي به گشت و گذار بپردازيد.

* تور شهرستانك

ممكن است بخواهيد به راحتي به شهرستانك برويد، حتي رانندگي هم نكنيد. بنابراين استفاده از تور شهرستانك به مقصد اين روستا گزينه بي‌نظيري برايتان خواهد بود. معمولا از مبدا تهران و كرج برگزار مي‌شوند و نقاط گردشگري را با راهنما حسابي خواهيد گشت.

تور شهرستانك

اقامت در شهرستانك

متاسفانه اقامت در شهرستانك، امكانات چشمگيري ندارد. مي‌توانيد در يكي از شهرهاي نزديك بمانيد يا براي سفري يك روزه به شهرستانك، برنامه‌ريزي كنيد. تهران، كرج، مرزن آباد و … انتخاب خوبي است.

كمپينگ اما در طبيعت شهرستانك بي‌نظير است. لوازم كمپينك خود را برداريد و مثلاً در محوطه كاخ ناصري، در آلاچيق‌ها و يا كنار رودخانه اقامت كنيد.

اجاره ويلا در شهرستانك

ممكن است بخواهيد در هر صورت و بدون آشنايي با كمپ‌زني در اين روستا بمانيد. در اين صورت، اجاره ويلا در شهرستانك امكان‌پذير است و مي‌توانيد براي ماندن خود در يك آخر هفته عالي برنامه ريزي كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ دى ۱۳۹۸ ] [ ۰۲:۴۶:۱۱ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
ميگون، خودش به تنهايي يك جاي ديدني است. خوش آب‌و‌هواست و خيلي‌ها آخر هفته‌هاشان را در اين منطقه با آن طبيعت بهشتي‌اش مي‌گذرانند.

نمي‌دانم چند بار گذرتان به شهر رودبار قصران افتاده است. همان كه اوشان، فشم و ميگون است. يكي از شهرهاي شهرستان شميرانات و مركز بخش رودبار قصران در استان تهران خودمان. در گفتار عاميانه بيشتر ميگون را با نام اوشون فشم مي‌شناسند اما اين هر سه، اوشان، فشم، ميگون باغ‌شهري در ۲۵ كيلومتري شمال شرقي شهر تهران و در ميان رشته كوه البرز قرار گرفته است.

مجلهه گردشگري مان قبلاً راجع به هملون و آبشار يخ زده‌اش برايتان گفته است. امروز هم به ميگون سر زده. به يك نقطه كوهپايه‌اي و سردسير كه هواي آن در بهار و تابستان معتدل و در زمستان و پائيز سرد و برفي است. با مجله دلتا در اين سفر زمستاني بمانيد.

يخ نوردي در ميگون تهران

جاهاي ديدني ميگون

ميگون، خودش به تنهايي يك جاي ديدني است. خوش آب‌و‌هواست و خيلي‌ها آخر هفته‌هاشان را در اين منطقه با آن طبيعت بهشتي‌اش مي‌گذرانند. زمستان هايش پر برف است. حتماً هنگامي كه به پيست اسكي شمشك مي‌رويد متوجه شده باشيد.

  • دره هملون

    در مسير بعد از غذاخوري دره هملون و در سمت چپ جاده هم مسيري براي كوه‌پيمايي سبك هست كه به دره هلمون، آبشار يخي و غارهاي منحصر به فردش مي‌رسد. چند غار ديگر هم دارد. به خاطر همين غارها هم نامش را همِلون گذاشته اند.
    پيشنهاد مطالعه: مي‌توانيد براي آشنايي كامل با هملون مطلب “آبشار يخي دره هملون ، يخ نوردي در پايتخت” را مطالعه نماييد.

آبشار يخي دره هملون ميگون تهران

بعد از پياده گردي و عكس گرفتن با غارها به آبشار هملون هم سر بزنيد. همچنين چشمه‌هاي آهنگرك، باغ بالا، پس‌بند، جوزدار، خربزدره و غار چاه زنجير هم در اطراف شهر ميگون قرار دارند كه ديدن آن‌ها خالي از لطف نيست.

بناها و آثار تاريخى در اطراف و در طول مسير هم هستند مثل آتشگاه قصر دختر (معبد ناهيد) در اطراف شكرآب، كاخ انيس‌الدوله از دورهٔ‌ ناصرالدين ‌شاه در اوشان.

مجموعه بناهاي شهري و خانه‌هاي اهالي شهر ميگون هم در بدنه دره‌هاي چهارگانه احداث شده‌اند و آن‌ها هم مي‌توانند سوژه‌هاي عكاسي خوبي براي شما باشند. همچنين ويلاهاي زيبايي آنجا ساخته شده كه شايد باورتان نشود اينجا هم ايران است!
ويلاهاي اوشان فشم ميگون

  • هفت چشمه

    هفت چشمه يكي از چشمه‌هاي پرآبي‌است كه در تالارسر ميگون قرار دارد. اگر روزهاي تعطيل به آن سر بزنيد حتماً تعداد قابل توجهي از گردشگران را خواهيد ديد. از گذشته هم همينطور بوده و هفت چشمه مورد استقبال گردشگران ييلاقي و محلي محسوب مي‌شده است، آب گوارايي دارد و در سال‌هاي اخير لايروبي شده. تعداد كمتري چشمه دارد اما همه به هم وصل مي‌شوند و  به يك حوضچه مي‌ريزند.

  • مدرسه بين المللي يخ نوردي

    يك مدرسه يخ نوردي بين المللي حدود ۱۰ سال است كه در ورودي دره هملون ميگون با ظرفيت چند هزار نفري مشغول به كار است. هر سال ميزبان جمعي از ورزشكاران ايران و كشورهاي مختلف شده و زمستان‌ها هم مسابقات جهاني يخ نوردي در اين مجموعه برگزار مي‌شود.
    كلاس‌هاي آموزشي مقدماتي تا پيشرفته و با بهره‌گيري از امكانات مناسب و مدرن برگزار مي‌شود. ورزشكاران از ۸ ساله به بالا مي‌توانند آنجا ثبت نام كنند و اين مجموعه هم آمادگي دارد در رده هاي سني مختلف جذب ورزشكار داشته باشد.
    مدرسه بين المللي يخ نوردي ميگون

جاذبه‌هاي نزديك ميگون

  • غارهاي اطراف
    در اطراف ميگون، كيقباد در روستاى ايگل، غار چاه زنجير نزديك ميگون
  • آثار طبيعى ارزشمند
    كوه خاتون بارگاه، گونه‌هاى گياهى متنوع در لالان
  • روستاها و نقاط تفريحى
    شكرآب، آهار، ميگون، ايگل، شمشك، اوشان، رودك، مسير رودخانهٔ جاجرود
  • مكان‌هاى زيارتى
    امام‌زاده طاهر و زاهد در شكرآب، محمدباقر رودك، مقابرى در شمشك، لالان، ميگون، دربندسر

جاذبه هاي ديدني رودبار قصران

ميگون كجاست؟

آدرس : جاده لشكرك، كيلومتر ۲۳، شهر ميگون

گفتيم سه شهر اوشان، فشم و ميگون، در كنار هم منطقه «قصران» را مي‌سازند و از توابع شميرانات هستند. فقط ۵۳ كيلومتر با تهران فاصله دارد و مي‌توان براي سفري يك روزه رويش حساب كرد.

سواري شخصي: به بزرگراه شهيد بابايي برويد و به سمت شرق برانيد. از پل استخر به طرف شمال بپيچيد و از يك بلوار سربالايي، به سوي سه راه گردنه قوچك برانيد.

اگر از تجريش و بزرگراه ارتش به سمت شرق بياييد در آخر بزرگراه ارتش، كنار پارك جنگلي سوهانك، بايد مستقيم ادامه دهيد تا به همين سه راهي برسيد.

رستوران هاي فشم

گردنه قوچك را به طرف پايين برويد تا به ميدان لشگرك رسيده، مسير سمت چپ را كه به طرف اوشان و فشم مي‌رود انتخاب كنيد و در ميدان اصلي فشم دوباره سمت چپ تا به ميگون برسيد.

تاكسي: در فلكه چهارم تهرانپارس بايد سوار تاكسي‌هاي فشم و ميگون شويم.

اتوبوس: از ايستگاه مترو حقاني، براي اينجا اتوبوس هست.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ دى ۱۳۹۸ ] [ ۱۱:۴۶:۵۲ ] [ مجله گردشگري دلتا ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی